Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1726143634740.webp

Son akşam nöbeti demek

İş bilmez ve becereksizler az daha Yusuf Demir'in lisansı donduracaklardı bunda bile batıracaklardı artık Ziyech'in dondururlar.

Hiç göremediğimiz oyuncuya ön yargı neden? Gs'nin bir oyuncuya 18 milyon bonservis vermemeli, plansızlık hat safada gibi kısımlarda anlaştığımızı düşünüyorum. Anlaşamadığımız kısımlar Sara- Jelert ben iyi oyuncu olduklarını düşünüyorum sen değil diyorsun. İcardi, Torreira piyango tabi ne diyeceğim bir daha o maliyet/fayda oranında transfer yapamadık çünkü. Zaha- Tete'de başarısız piyangolar mesela onlarda gayet geldikleri gün itibariyle risk alınacak transferlerdi tutmadı ama.
o zaman tüm transferlere piyango mu diyeceğiz? kötü piyango-iyi piyango?

torriera da, icardi de, eklemeyi unuttuk davinson sanchez de, erden timur'un vizyonerliği, duruşu, üslubu, konuşması ve kabiliyeti sayesinde gs'a uygun maliyetlere kazandırılmış süper transferlerdir. piyango değil.

jelert ve sara'da ise, iyi oyuncu-kötü oyuncu tartışması yapmıyorum. o maliyetlerin oyuncuları değiller diyorum. o değerleri haketmiyorlar diyorum.

özellikle epl ve cship piyasası bayağı köpüklü bir piyasa. oradaki değerlere kanmamak lazım diyorum.

jelerti de 128 taksitle aldığımız için 11 m euro maliyet çıktı. yoksa o parayı edecek oyuncu değil. erden bey gibi bir yöneticin olsa ve cash versen 4'e falan alırdın jelert'i.

Ziyech daha oynamaz ki 3 hafta sakatlanir doner 2 hafta klubede oturur sonra 1 ay daha sakatlanir Devre arasi bedelsiz gider mustehak
okana beter olsun zahayi yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt