Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e tamam bunları yazsaydın ya ilk mesajında? :d

gedson için geçen sene "taraftarının" ne dediği önemli mi yaw? iyi topçu iyi topçudur. gedson her zaman hayvan gibi topçuydu. kendi taraftarının mallığı onları bağlar. geçen sene 50 puan fark yemiş b.k gibi takımda salmış olabilir. iyi hoca ile iyi takımda canavara dönüştü gedson. belki bu sene bizde de davinson, torriera, icardi falan 50 puan yiyince salacak. bu onları kötü topçu yapar mı?

icardi ve torriera'ya piyango diyorsun?

hee piyango. erden timur kazı kazan aldı, 50 kuruş ile kazıdı 3 tane torriera'yı yan yana yakalayınca 6 milyon'a torriera'yı vberdiler.

nasıl da seni çürütecek oyunculara piyango diyorsun ama. ne kadar rahat. piyango yaz kaç.

neyse anlaşamıyoruz uzatmayalım.

göz göre göre olacakları yazıyoruz. göz göre göre inkar ediyorsunuz.

evet oyuncuyu hiç görmedik. 3 mluk oyuncu gibi oynayıp ligi 5. bitirince yazışırız tekrar.

Konuya biraz sondan dahil oldum ama 1-2 mesaj okudum. Hem "oyuncuyu kötülemiyorum, GS'nin 18m vermesi doğru değil" diyorsun hem de "3m'luk oyuncu gibi oynayıp ligi 5. bitirince yazışırız tekrar" diyorsun... 3m'luk oynayacağına baştan o kadar güçlü şekilde inanıyorsan kötü oyuncu olduğunu düşünüyorsun demektir, çelişkili iki söz...

Ayrıca onun "3m'luk gibi oynaması ve ligi 5. bitirmemiz" ihtimalinden bahsediyorsun ama diğer yandan mesela bizdeki iyi olduğunu söylediğin (ve nerdeyse hepimizin kabullendiği) Icardi, Torreira, Davinson gibi oyuncuların da fark yiyince salabileceğini ve geçen sezonki Gedson gibi kötü gözükebileceğini söylüyorsun. Ligi 5. bitirdiğimiz senaryoda da zaten ciddi fark yiyeceğiz demektir. O senaryoda Sara 3m'luk gibi oynuyorsa o neden saldığı için olmuyor mesela? Belki salmasa 18m'luk oynayacaktı? O da belki Icardi, Torreira, Davinson gibi aslında iyi olan ama bu sene kötü gözüken oyunculardandır?

Sara'ya 18m vermenin ciddi risk olduğuna katılıyorum bu arada. Çok garanti büyük fark yaratacak bir oyuncu tiplemesi gibi durmuyor bana da ama ederinin çok aşırı üstünde de ödemedik bence. O fark da taksit farkı denebilir. Asıl risk olan onu alıp çok oturmadığı mevkilerde ve sistemlerde özelliklerinin dışında beklentilerle oynatmak olabilir. Yani şimdi 4-4-2 oynayıp merkezde Torreira yanına koyarsak yandık mesela. 18m'luk oynaması imkansız o düzende. Ancak daha planlı geçen düzgün bir transfer sezonunda (atıyorum sağ beke ve 8 numaraya cuk oturacak başka oyuncular alınmış, Kerem 12 değil 20'ye gitmiş, yerine 12m'a net bir kanat alınmış) ve üstüne Mertens'in rolünü devralacak nispeten daha tempolu bir 10 numara olarak Sara'yı almış 18m vermiş olsak kimse bu kadar derin endişe duymazdı. Derdik zor maçlar için daha tempolu bir orta saha üçlüsü oluşturduk, belki Mertens kadar oyun zekası fışkırmıyor ama adapte oldukça gelişir, bu sene süper olmasa bile seneye daha da iyi izleriz, bilmemne...

ziyech-sakatlık işi "doğruysa" net şekilde hikaye.

maaşı alamadı büyük ihtimal. haklı adam abi. bu adamların yöneticiliklerine güvenilir mi?

barış-yunus ile akacağız artık :d

Bosuna isim hayranligi yapiliyor

Ziyech eski bildigimiz ziyech olsa bonservisi elinde bir sekilde bize gelmezdi

Chelsea’nin sözlesmeli oyuncusu olmasina ragmen bedava gönderdiler ve alan olmadi biz aldik son hafta

Kalite kalicidir bunu ziyech bazi maclarda attigi gollerle gösterdi ama 1 mac oynuyor 5 mac sakat bu sekilde olmaz

Ziyech’e güvenerek yola cikilmaz

Neden yollanmadi onu da anlamis degilim yine milli takim dan sakat dönüyor daha önce bunu defalarca yasadik

40 m harcadık daha da harcıyıcaz
Rize maçına çıkacak kadroya bakın

Muslera
Kaan nelson apo berkan
Yunus toreira demirbay barış
Mertens bats

Okan sen var ya sen

Yok arkadaş bu adam araştırılacak

Kulüp bitmiş siz hala beklenti içindesiniz.

Bunlar kulübü daha fazla batırmadan gitmeli.

Ziyech milli takımda sakatlandığı için parasını fifa ödeyecek iyi yanından bakmak lazım

bunlar hic kimesyi ikna edemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt