Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatipoğlu denen Urfalı birey vasatın kilometrelerce aklı olan küçük bir insan.

Cenk ise hain. Başarı umurunda değil, olmadı.

Ancak ne kadar pay alır, prim alır onun derdinde.

Şu adamı o da yalandır gerçi ama 50 sözde oyu için direktör yapan en başta istifa etmeli zaten.

Dursun'un ne olduğunu biliyorduk çekilecek çilemiz biz 2. kez yaşadık bu kabusu. Küçük olanlar da ilk kez yaşıyor.

İçine etti güzelim takımın el birliği ile 2 dedikodu ve çekememezlik ile.

75 yaşındasın. Hizmet ettin 2 şampiyonluk aldırdı sana Erden zorla, sana rağmen. Hala övgü peşindesin.

Sen kimsin ki seni övsünler.

Burak Elmas dahil en sevilmeyen adamsın. Hep öyle kalacaksın. Ağzınla kuş tut, yine aynı olacak.

Dua edin o uçağı sapan ile vurmaya çalışmasınlar inerken. Öyle bir sinire geldi artık taraftar.

Kendi cikarlari icin reklam amacli is görüyorlar

Sözde sahislar önemli degildi

oyuncu ile anlaşılamamsı bence yalan. Bunlar roma ile anlaşamadılar. Yoksa oyuncu zaten gelmek istemese der ilk başta bunlara. Boşuna pazarlık yapmayın ben gelmiyorum diye.

Rabiot değil Bellingham + Camavinga yapsalar yine bu yönetim gitmeli artık transferi boşverin herkes İSTİFA, İSTİFA, İSTİFA yazmaya devam etsin.

Iste bak egrisi dogrusuna gelir bu adam skor asist yapabilir bize daha cok uyar
Sorun o değil sorun plansızlık bu adamın Jalewskiyle uzaktan yakından alakası yok mesela kim denkgelirse modunda transfer yapılır mı sonra bu takımın neden bi kurgusu yok diyoruz işte bundan

Bi 2 saat dinleniyim dedim Zalewski transferi yatmış. Tebrikler yönetim

Gelse nolcak ustad jaleeski kim ne katkisi olacak takimda skora katki yapabilen 3.5 oyuncu kaldi takim makine gibi oynamadikca osimhen icardiye ragmen en kisir sezonu yasariz
Para cebimizde kalsin bosver
Adam almama lüksün yok bu saatten sonra

City real gibi maaş bütçen var,100m luk adam geldi ,transfere 40-50 harcadın bile

Bu saatten sonra yarıda bırakıp bu maliyeti tehlikeye atamazsın

Gidip kiralık alsınlar 2 kişi ama alsınlar tabi doğru oyuncuları

''Niye küfür, beddua ediyorsunuz yakışıyor mu'' diyenleri piste alalım. Böyle bir durumda tepkisini nasıl dile getirsin insanlar?

Bir orta saha alın düzgün bari. Bir de kanat kiralayin. Bırakın sol bek, ziyech de gitmiş, kanat yok takimda.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..........................Muslera.........
.......Sanchez ... Nelsson ... Apo..........
Barış ... Sara... Torreira ... Demirbay ... Jakobs
..................Osimhen ... İcardi ...........

Kadro bu ona göre yorumlarımızı yaparız artık

Günay
Jelert..Kaan.. Metehan .. Berkan
Eyüp .. Efe
Ziyech .. Mertens .. Yunus
Batshuayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt