Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam almama lüksün yok bu saatten sonra

City real gibi maaş bütçen var,100m luk adam geldi ,transfere 40-50 harcadın bile

Bu saatten sonra yarıda bırakıp bu maliyeti tehlikeye atamazsın

Gidip kiralık alsınlar 2 kişi ama alsınlar tabi doğru oyuncuları
Ne vereyim abime?

Toure, rui, pellegrini

Sec beyen al

Yönetim istifa ama Okan'da da hata fazlasıyla var.Hem 4lü savunma sistemine göre 2 tane bek aldır daha sonrasından da vazgeçtikten sonra 3lü savunma beki aldırmaya çalışıyo 2 tane.Bu kulüpte yönetici olsa Okan'a sormadan 1 orta saha 1 kanat transferi yapardı.Beğenmezse de hocayı gönderirlerdi..
Bu saatden sonra hepsi istifa

..........................Muslera.........
.......Sanchez ... Nelsson ... Apo..........
Barış ... Sara... Torreira ... Demirbay ... Jakobs
..................Osimhen ... İcardi ...........

Kadro bu ona göre yorumlarımızı yaparız artık

Oyuncular tutarsa güzel kadro lig icjn... alternatif kısmında sıkıntı yaşarız gibi

GXRxbpMWMAAa8zq

Bu kaosla hiçbir başarı kazanamayız bu seneyi çöpe atmaktan başka çare yok en azından hızlıca bunlardan kurtulmamız lazım.

Şampiyonluk gitti. Maksimum 3. oluruz bu sezon. O da zor da, işte en iyi ihtimalle 3. oluruz.

Gelecek ay ibra edileceklerine de adım gibi eminim. Ki beni asıl üzen de bu. Bugün başarısız olursun, yarın toparlanırsın ama bu adamlar kaldığı müddetçe, kapanmaz yaralar açacak Galatasaray'da.

Belmas donemi gibi oyle bakmayin bu adamlardsn iyi bir takim cikmaz ama tek basina alinan adamlar oyle aman aman zarards ettirmez
Jacob Sara Jelert ucunu satsan en cok 10 milyon zarar edersin

Bir 10 milyon kazik daha sokmasinlar yeterli
Bu sene jelewski gelse nolcak sampiyonmu olacagiz jelewski kanat beki ne ise yaricak
Jacobs zaten alindi

Mevcut kadro ile devre arasini gorecegiz koparsak kopariz kopmadiysak ozaman transfer yapariz belki dursun gitmis olur
Zalewski çalışkan iyi bir oyuncuydu rashicagillerden

Rashicayı almasan yunusla şampiyon olamıyodun bir kişi çok fazla etki edebiliyo bizzat yaşadık gördük

Bu burhan
nevzat
emre kaplan

denen yalancıların de gazetecilik belgelerini ellerinden alacaksın

Şu saatten sonra forumda da görmeyelim bir zahmet
siz prim veriyorsunuz bu adamların haberlerini paylaşıp

Hayırlı olsun umarım kimseyi almazlar. Zaten alamazlar da salağın birini tutup getirirler sonra tasmalılarına güzelleme çektirirler millet de yer diye korkuyorum

Rui veya Ballo Toure denen kazma geleceğine kimseyi almasınlar. En azından bu amatörler gidince gelen yönetim transferleri yapsın. Ben aynı kadroya razıyım. Hakaret edeceğim de uyarı alıyorum.

Birazdan çıkar, Galatasaray 15 m euro vermekten kurtuldu artık devre arası alınacak para değil akıl koyuldu der.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt