Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan buruk rize maçına çıkmadan istifasını vermeli yönetim ne kadar rezilse kendiside bu durumdan o kadar sorumludur çıkıpta 12 kişimi oynıycaz diyip dalga geçmesini iyi biliyodu hamza2x ten beter duruma düşürdü kendini yönetim ve okan buruk el ele uçurumdan aşşağıya doğru gidiyoruz tam 3 aydır colugunuzdan cocugunuzdan cıkar umarım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık hangi oyuncunun hangi ligde kaç maç oynadığı, tüm istatistiklerine ulaşıldığı, milletin artık istediği zaman yabancı ligleri izleyebildiği bir devirde vasat ya da bitik oyuncuları bu taraftara yediremezler
Transfer falan istemez, tez vakitte dönün ve istifa edin, o koltukları daha fazla işgal etmeyin

Gs muhabirlerinden hıncını alan taraftara anlam veremiyorum. Senin hocan dün dedi bugun transfer aciklayacaz. 3 kuruş para alan emekçileri salın ya.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetimi yalamayacaklar ya da taraftara atar gider yapmayacaklar hoca çıkıp eğilip domalmadan diye laf etmiyor.

Bu sezon kimsenin bahanesi yok bu takım şampiyon olabilecek bir takım Okan hoca da zalewski şu bu diye zirvalamayacak..Geçen yıl sanki çok mu ahım şahım bir takım vardı keremle Zahaya saydiriyordu herkes..
Bu sezon 2 yeni bek alındı Sara geldi Vinicius kazmasinin yedekledigi yere Osimhen Batshuayi geldi..
Stoperlerin aynen duruyor orta sahan yeni bir profille cesitlendi artık bu isimleri harmanlayıp doğru oyunu çıkarmak Hocanın işi..

Ulan hiç yoktan Köhn'ü kiralamasak, şu an orta sahanın solunda onu da oynatabilirdik. En azından bir alternatif olurdu hem orta sahanın solunda, hem sol bekte.

Bu ne plansızlıktır arkadaş ya... Elindeki sol açığı son gün sat, elindeki sol beki durduk yerde kirala, sonra son gün ortalığa düş sol kanat bulacam diye.

Niye nöbeti yenilediniz ne güzel kurtuluyorduk, 479 sayfalık işkence var simdi

Zalews hadi olmuyo

Aynı tip alternatifte yoksa k yok 5li rafa kalkmış oluyo

4lü oynayacaksan daha yeni jakobsu aldın

Gidip niye başka bek almaya çalışıyosunuz

Okaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Bizi bitirdin bitirdin
herkesi doğru yere focusladık bir sen kaldın.

okan'ın hataları çok. gitsin. okaaaannn (mor suratlı eleman) okaaaannn.

tamam şimdi doğru yere focuslanalım:

anlaşılmış, bitmiş adamı bitirmeye gidip bitiremeyen, ne yaptığını bilmeyen bir yönetim var yahu. bari bu günlük yönetiiiiimmm de yahu. :d

Bu sezon kimsenin bahanesi yok bu takım şampiyon olabilecek bir takım Okan hoca da zalewski şu bu diye zirvalamayacak..Geçen yıl sanki çok mu ahım şahım bir takım vardı keremle Zahaya saydiriyordu herkes..
Bu sezon 2 yeni bek alındı Sara geldi Vinicius kazmasinin yedekledigi yere Osimhen Batshuayi geldi..
Stoperlerin aynen duruyor orta sahan yeni bir profille cesitlendi artık bu isimleri harmanlayıp doğru oyunu çıkarmak Hocanın işi..
Öyle bir dünya yok her sene mucize beklenmez tek rakipte yok artık rakiplerin x2 katı rotasyona sahip bu saatten sonra şampiyonluk ihtimali %10'u geçmez.

Beşiktaş 50 puan fark yedi rotasyonlu kadrolarına bakınca bizimkini x2'ye katlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt