Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
33. dereceden bir gala gurmesi olarak hedefi 2025-2026 konf.ligi kupası şampiyonluğu + lig şampiyonluğu (5. yıldız) koydum.

zaten yeni yönetmeliğe göre gs'ın konf ligine katılması mucize gibi bir şeydi. sağolsun dursun bu mucizeyi gerçekleştirdi. başka türlüsü olamazdı.

1 sene kan kusacağız ama seneye 3. avrupa kupasını ülkeye getireceğiz.

bu sene de inş bjk şamp olur.

Bir veledi daha ikna edemediler beceriksizler

şuan hoca olsam net olarak istifa ederim bi kere hocaya limit yok diye yalan söylüyolar o ayrı bi skandal kerem'i gönderip yerine kimseyi almıyolar dalga geçer gibi sol bek peşinde koşuyolar şak diye istifamı verirdim ne haliniz varsa görün derdim

Gardi 3 gün önce 7.5 m euro'ya anlaşmış.

Çağo: "Gardi'nin 3 gün önce 7.5 milyon euro ve bonuslar karşılığında bitirme noktasına geldiği transferi sadece oyuncu tarafı ve Roma ile anlaşılan rakam üzerinden taksitleri görüşmek için İtalya'ya uçup hiçbir şekilde orta yolu bulamayıp transferi çıkmaza sokmak akıl almaz bir başarı."
Yok artık o kadarda olmaz diyordu burada bazı renktaşlar.Kötü niyetli insan herşeyi yapar.Cenk ergün gs olmasa herhangi bir anadolu takımında bile zor sportif direktör olur.

3lü falan bilmediği şeyler Hocanın bıraksın boşversin abi , eline yüzüne bulaştıracak valla

Madem çift forvet hastalığı var ,takımda da kanat kalmadı 4312 devam baklava style

......................Muslera
Barış .. Sanchez .. Nelsson .. Jakobs
.............Sara.. Torreira .. Demirbay
.......................Mertens..................
................İcardi......Osimhen..........

Erden Timur'un ahı var ahı... Bu güzelim, iyi niyetli, temiz yürekli, her şeyi içten yapan insanın kalbini kırdılar ve bundan sonra iki yakaları bir araya asla gelmeyecek.
Fd2PadbXkAAOiMc.jpg:large

Ateş olsan cürmün kadar yer bile yakamazsın aslan parçası

Senin gibi çok adamım diye gezeni gördüm erkek adam konum istedikten sonra gerekeni yapar hadi ne kadar erkeksin göster yoksa seninle burda sidik yarıştırmıycam bak 10 kişiye kadar yol paranızı dahil ben vericem kuran nimet çarpsın yeterki gelin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin gibi çok adamım diye gezeni gördüm erkek adam konum istedikten sonra gerekeni yapar hadi ne kadar erkeksin göster yoksa seninle burda sidik yarıştırmıycam bak 10 kişiye kadar yol paranızı dahil ben vericem kuran nimet çarpsın yeterki gelin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beklemede kal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt