Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından 2 gün bu yönetime küfür serbest olsun da millet rahatlasın adam akıllı.

Galatasaray tarihinin en vasıfsız, en beceriksizinden ziyade içinde zerre Galatasaray sevgisi olmayan sadece koltuk ve çıkar peşinde olan hain tipler.

Bununla beraber alsın Okan'da kına yaksın bir taraflarına şimdi. 2 aydır taraftara, medyaya gider yapıp, yönetim şakşakçılığı yapıyordu. Bu işin onunda sende bu yönetimle beraber gideceksin Okan efendi diye yalvardı kimse ama kibirinden. egosundan görmedi veya göremedi.

Adresi tekrar ediyorum kocaeli karamürsel merkezden aşşağı doğru in meraklı kuruyemiş var onun arkasında gürkan çay ocağı var ya ordayım yada betonyol teksas kahvesi var yada ordayım istersen özelden numaramıda atarım inşallah nolur gel yalvarırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden Timur'un artık başkanlık için kendini ortaya atması lazım şu an tam vakti bunlar senin kuyunu alttan alta kazdılar artık yıkılmak üzereler son dokunuş kaldı bitirici vuruşu yap.

Kişisel menfaatlerini Galatasaray'ın önünde görenler istifa edecek
Ya istifa edecek ya da taşla sopayla gidecek

Adresi tekrar ediyorum kocaeli karamürsel merkezden aşşağı doğru in meraklı kuruyemiş var onun arkasında gürkan çay ocağı var ya ordayım yada betonyol teksas kahvesi var yada ordayım istersen özelden numaramıda atarım inşallah nolur gel yalvarırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Heyecanlanma dostum

Ulan gerçekten kafayı yiycem gidip kapısında yatıp alamadığımız adamlar Doue ve Zalewski şaka gibi

Doue daha geçtiğimiz sezon Ocak ayında profesyonel düzeyde futbol oynamaya başlamış, 21 yaşına kadar alt yaş kategorilerinde veya yedekte kalmış Assignon geçtiğimiz Ocak ayında transfer yapınca forma giymeye başlamış bir oyuncu, Zalewski ise uzun süredir Roma A takım kadrosunda yer almasına rağmen yedek oyuncu olmaktan öteye gidememiş bir oyuncu

Belki 1 ay gece gündüz Doue konuşuldu, oldu olacak derken transfer tamam diye haber yaptırdılar olmadı. Zalewski 1 haftadır konuşuluyor hatta 3 gündür "üst düzey" yöneticilerimiz özel jetle giderken transfer tamam diye haber yaptırdılar, gittiler Roma 'nın kapısında yatıyorlar günlerdir şimdi transfer döneminin bitişine geldiğimizde Zalewski Roma 'da kalacak haberlerini okuyoruz

Bence bunlardan bile daha büyük rezillik Hermoso ve Rabiot olayları. Hermoso için yıllık 7.5 milyon € ücreti göze aldık, Rabiot için yıllık 10 milyon € ücreti göze aldık. Her ikisinin de transferi olmayınca ne başka bir stoper transferi yapıldı ne bir orta saha transferi yapıldı. Her iki oyuncu için de 3 yıllık 25-30 milyon € kontrat bedelleriyle transfer yapmayı göze aldık çok acil stoper ve orta saha ihtiyacımız olduğu için ama her iki oyuncu da gelmeyince yerlerine herhangi bir oyuncu transfer edilmedi

Herhalde bir anda stoper ve orta saha ihtiyacımızın olmadığına karar verdik!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt