Sezer Karahasan
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 133
- 120
- 288
Plansız programsız saklabanlar ordusu hazır kadroyu dağıttılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kongre kararı olmadan böyle bir şey olmazErden Timur'un artık başkanlık için kendini ortaya atması lazım.
Heyecanlanma dostum

Abi hoşgeldin, birazda biz senin yazdıklarını okuyalım, kıymetli yorumlarını bekleriz , saygılarYazmadim yıllardır ama siz değerli renkdaşlarımin mesajlarini her gün zevkle okudum. Herkese sevgi ve saygilarimla 48 yaşında hasta Galatasaraylı Necati ben.
Benim erkek olduğumu nereden biliyorsun kızErkeğim diye geziyorsun kolpa seni hadi bak işine
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İtiraz etse işsiz kalacak. Zor iş gerçekten.Galatasaray muhabiri olmak zor. Yönetim işin içinde olduğu halde yalan yanlış bilgiler veriyor muhtemelen. Muhabirler kontaklarını kaybetmemek için itiraz edemiyorlar.
Hic transfer yapmasak takım daha iyiydi yavPlansız programsız saklabanlar ordusu hazır kadroyu dağıttılar
Arkasından iş çevirme değil şu an kongre kararı alınması için tam yeri ve zamanı, Florya projesinin böylesi becereksiz heriflerin eline bırakılmamalı.Kongre kararı olmadan böyle bir şey olmaz
Erden Timur bu tarz düşüncelerde olmadığı, birilerinin arkasından iş çevirmediği için Erden Timur zaten
Yetkilerini kullanıp adaleti tahsis etsene ulan! Ateşe körükle gidiyorsun.eyvah adresler istendi