Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ballo.webp

27 yaşında u23 oyuncusu gidin verin bu çöpe yıllık 3m eurodan 4+1 sözleşme :asd:

Kesinlikle, hatasını kabul etmiyor da. Jk maçında zahayi ortaya atması. Yb maçlarındaki plansizlik ve ciddiyetsizlik. Maç sonrasında uefa ligini alırız demesi. Geçen sezon ifb maçında 1 puan alması gerekirken malca yenilmesi valla son 6 aydır olumlu bir şeyi yok. Tahammul tahammül nereye kadar
Doğru bir de Beşiktaş ve Young Boys rezillikleri var çok kısa sürede bize yaşattıkları. Daha geçen sene Sparta Prag ve Fenerbahçe rezillikleri var

Resmen Boey gittikten sonra saha içinde, Erden Timur gittikten sonra da saha dışında batırdılar.

Eleştirilerde Okan Buruk'u da es geçmeyelim Şampiyonlar ligine kalamayınca suçu oyunculara atıp bilerek isteyerek kendi dağıttı kadroyu. Sanki yönetimin yapacak çapı varmış gibi 10 günde kulübün kucağına bombayı bıraktı.
Net bir yorum. Yönetim gidecekse Okan'da gidecek eş şekilde suçlu.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Eleştirilerde Okan Buruk'u da es geçmeyelim Şampiyonlar ligine kalamayınca suçu oyunculara atıp bilerek isteyerek kendi dağıttı kadroyu. Sanki yönetimin yapacak çapı varmış gibi 10 günde kulübün kucağına bombayı bıraktı.

Pısırık bir adam Okan buruk, benim bir beklentim yok

Yapacakları transfer fayda sağlarsa peki iftira attığın için sen ne yapacaksın
Sadece transfer üzerinden istifasını istemediğim için istifasını o hatalar düzelmediği sürece istifasını istemeye devam edeceğim. Bu saatten sonra yaptıkları transfer de fayda sağlarsa ön yargılı davranmışım der tebrik ederim. Hatta 1 hafta da ceza yemeye razıyım.

Defolup gidin beceriksiz herifler ya. Transfer falan umrumda değil bu sezon 3. defa( Doue,Hermeso,Zalewski) kulübün itibarını zedelediniz. Şov yaparak görüşmeye gidiyorlar sanki bir şey başarmış gibi. Ulan Torriranın 2.75 aldığı yerde ne çıkacağı belirsiz sol beke 2.1 ücret verirsiniz, kulübünden 0.5 alan adamı 2'ye ikna edemezsiniz, Gardinin bitirdiği transfere çomak sokarsınız. Bu kadar rezilliğe rağmen başkan hala bir şey yapmaz. Florya için sağa sola gitmekten kulübün halinden haberi yok.

Senin gibi çok adamım diye gezeni gördüm erkek adam konum istedikten sonra gerekeni yapar hadi ne kadar erkeksin göster yoksa seninle burda sidik yarıştırmıycam bak 10 kişiye kadar yol paranızı dahil ben vericem kuran nimet çarpsın yeterki gelin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reis gelirse iyi bi ıslat , banada çok bulaşıyor

Şu an yapılacak en mantıklı hareket Werder Bremen'e 300-500 bi şeyler ateşleyip Köhnü geri getirmek Ballo Toureden falan 10 kere daha iyi kanat bek oynar bu adam

3lü falan bilmediği şeyler Hocanın bıraksın boşversin abi , eline yüzüne bulaştıracak valla

Madem çift forvet hastalığı var ,takımda da kanat kalmadı 4312 devam baklava style

......................Muslera
Barış .. Sanchez .. Nelsson .. Jakobs
.............Sara.. Torreira .. Demirbay
.......................Mertens..................
................İcardi......Osimhen..........
Bu beklerle, 2 stoperle olmaz o iş bence, her türlü sıkıntı olacak dişli rakipler

zikevski olmazsa 2. seçenek şu diyorlar sonra bakıyorsun başka adamla görüşülüyor deniliyor.
Bu kadar aptal bir adam nasıl bir araya geldi çok merak ediyorum yav. Üçgen bir biçimde herkes birisine yalan takıyor.

Okanı da batsın, yönetimi de batsın. Ulan nerden düştük buraya, kimlerle uğraşıyoruz. Bu vizyonsuzların beceriksizliklerini örten bi erden Timur varmış. Koskoca Galatasarayı bi kişi böyle toparlayacaksa işimiz var cidden.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt