Burak Karataş
Kırmızı Üye
- 7 Temmuz 2015
- 1.469
- 1.106
- 1.413
bu tartışma küfür ile biter gibi duruyor
Bu tek hücreli kolpa için ceza yemem altın vuruşu dursuna saklıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu tartışma küfür ile biter gibi duruyor

Doğru bir de Beşiktaş ve Young Boys rezillikleri var çok kısa sürede bize yaşattıkları. Daha geçen sene Sparta Prag ve Fenerbahçe rezillikleri varKesinlikle, hatasını kabul etmiyor da. Jk maçında zahayi ortaya atması. Yb maçlarındaki plansizlik ve ciddiyetsizlik. Maç sonrasında uefa ligini alırız demesi. Geçen sezon ifb maçında 1 puan alması gerekirken malca yenilmesi valla son 6 aydır olumlu bir şeyi yok. Tahammul tahammül nereye kadar
Net bir yorum. Yönetim gidecekse Okan'da gidecek eş şekilde suçlu.Eleştirilerde Okan Buruk'u da es geçmeyelim Şampiyonlar ligine kalamayınca suçu oyunculara atıp bilerek isteyerek kendi dağıttı kadroyu. Sanki yönetimin yapacak çapı varmış gibi 10 günde kulübün kucağına bombayı bıraktı.
Onun için hala bir umut var umut bizim için bitiyor. Sürecin sonunda rabiot eşeği bizden daha iyi durumda olacak sanırımneden rdaş bi yere mi gidiyor
Eleştirilerde Okan Buruk'u da es geçmeyelim Şampiyonlar ligine kalamayınca suçu oyunculara atıp bilerek isteyerek kendi dağıttı kadroyu. Sanki yönetimin yapacak çapı varmış gibi 10 günde kulübün kucağına bombayı bıraktı.
Sadece transfer üzerinden istifasını istemediğim için istifasını o hatalar düzelmediği sürece istifasını istemeye devam edeceğim. Bu saatten sonra yaptıkları transfer de fayda sağlarsa ön yargılı davranmışım der tebrik ederim. Hatta 1 hafta da ceza yemeye razıyım.Yapacakları transfer fayda sağlarsa peki iftira attığın için sen ne yapacaksın
Reis gelirse iyi bi ıslat , banada çok bulaşıyorSenin gibi çok adamım diye gezeni gördüm erkek adam konum istedikten sonra gerekeni yapar hadi ne kadar erkeksin göster yoksa seninle burda sidik yarıştırmıycam bak 10 kişiye kadar yol paranızı dahil ben vericem kuran nimet çarpsın yeterki gelin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sakın böyle birşey yapmayasınHeyecanlanma dostum
Kavga var. Karamürselli vs KenyalıKimleri aldık
Bu beklerle, 2 stoperle olmaz o iş bence, her türlü sıkıntı olacak dişli rakipler3lü falan bilmediği şeyler Hocanın bıraksın boşversin abi , eline yüzüne bulaştıracak valla
Madem çift forvet hastalığı var ,takımda da kanat kalmadı 4312 devam baklava style
......................Muslera
Barış .. Sanchez .. Nelsson .. Jakobs
.............Sara.. Torreira .. Demirbay
.......................Mertens..................
................İcardi......Osimhen..........