Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gene ortalık kaynıyor ... gene yönetimden HERHANGİ birisi - sportifte nHERHANGİ birisi 1 kelime yok...

Genel Sekreter bey Hatay işlerini güzelliyordunuz (haklı olarak) - ona buna 3 5 cümle ediyordunuz 2 günde bir ....karaborsa söylentisi çıktı gene yokoldunuz.

ne güzel iş abicim yav.

Ulan soksoklara bak ya madem çapınız yok kadroyu niye dağıttınız fb ajanı haysiyetsizler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Arkasından iş çevirme değil şu an kongre kararı alınması için tam yeri ve zamanı, Florya projesinin böylesi becereksiz heriflerin eline bırakılmamalı.

Zaten ihaleye az kaldı Florya'da tıpkı Riva gibi bir hiç edilecek.
Aynı fikirdeyim ama kongre kararı almadan Erden Timur ortaya çıkmaz diyorum

Şu young boys dediğimiz takımda 2 solbek 3 sağbek 2 orta saha sol 2 orta saha sağ var adamlar bunlar haricinde sol kanat ve sağ kanatları yazmıyorum düşünün plansizligi ve programsızligi teknik direktörün 352 düşünüyor kadronda bı tane orjin sol ve sağ orta saha yok. Taraftar bir tanesine razi onu bile getirmeyi beceremiyorsan gideceksiniz

Kazımcan Karataş > Ballo Toure + Mario Rui

Hiç boşuna transfer yapıp oyuncuyuda hedef tahtasına koymayın. Zalewski gelmediyse ki almayı beceremediniz kapayın transferi.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca yönetim birlikte el birliği ile 3 ayda batırdılar şampiyon takımı
Şampiyonlar liginden gelmeyen 30 milyon Euro bu kulübün can suyuydu, o kadar önemliydi ki
Ciddiye almadılar, şimdi bunları yaşıyoruz
Beceriksizlik, iş bilmezlik, taraftarla inatlaşma, kibir, tembellik , vurdumduymazlık bu ekip bütün kötü özelliklerin hepsini kendinde barındırmayı nasıl başarıyor anlamak mümkün değil

Bu beklerle, 2 stoperle olmaz o iş bence, her türlü sıkıntı olacak dişli rakipler
Yok reis başka çare yok ,napalım . Neresinden tutarsan tut elde kalıyor .

Yarın 3lü işe yaramayınca amaaaan ben yine bildiğime dönerim dediğinde ne yapacak çok merak ediyorum .

Elinde kanat kalmadı , ziyech sakatlanmış MR giriyormuş kimi oynatacak bakalım.

eyvah adresler istendi
asssf.jpg

mesafeler kavgaya engel smodum

Eleştirilerde Okan Buruk'u da es geçmeyelim Şampiyonlar ligine kalamayınca suçu oyunculara atıp bilerek isteyerek kendi dağıttı kadroyu. Sanki yönetimin yapacak çapı varmış gibi 10 günde kulübün kucağına bombayı bıraktı.
Kalamamiz youg boys rezaletini yasamamız da buruk beyin görevi ve sorunu unutmayalım el ele gidecekler

Kulübün taraftar grubundan tek bir ses dahi yok sözde Galatasaray camiasının tribünlerini temsil ediyorlar.

Demek ki adamcılığı takımdan daha çok seviyorlar...
Bu isin sonu fb tribunlerine doner.Galatasarayi dert edenler istifa diye bagirirken bunlar istifa diyenlere saldirir.

Sadece transfer üzerinden istifasını istemediğim için istifasını o hatalar düzelmediği sürece istifasını istemeye devam edeceğim. Bu saatten sonra yaptıkları transfer de fayda sağlarsa ön yargılı davranmışım der tebrik ederim. Hatta 1 hafta da ceza yemeye razıyım.
Rezanla altaylının karaborsa iddiasını peki ya doğru çıkmazsa diyip en ele alınmayacak yerden ele aldın ya

Ne kadar saçmaymış farkettin mi ben sana aynı şeyi yapınca

O olaya araştırılsın dersin,suçlu varsa cezalandırılsın dersin,iddia yalansa nolacak demezsin

Hep en yanlış yerden bakıyosun olaylara problem ordan çıkıyo

2 yıl şampiyon oluyorsun, üstüne Osimhen geliyor. Ama sen daha Eylül'de şampiyonluğu bırakıyorsun.

Bunu beceriksizlik ile açıklayamazsın. Bile isteye bu hale soktular kulübü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt