Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan buruk çok basit bir turda young boysa elendi, onun kaosu devam ediyor ve sezon boyu devam edecek. Şampiyonlar ligi olmayınca dönmüyor çark

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştirilerde Okan Buruk'u da es geçmeyelim Şampiyonlar ligine kalamayınca suçu oyunculara atıp bilerek isteyerek kendi dağıttı kadroyu. Sanki yönetimin yapacak çapı varmış gibi 10 günde kulübün kucağına bombayı bıraktı.
Çok iyi takımız eksiğimiz yok falan filan deyip köy takımına elenip son gün yalandan sistem değiştirecem bana onu gönderin şunu gönderin onu alın bunu alın diyen adama tek 1 kişi bile alınmadan kovulmalıdır.
Bjk maçından sonra oyuncuları sattığı anda onun hocalığı falan bitmiştir.

Bayağı kadroyu el birliğiyle boşalttı lan adamlar.

"Hiçbir şey yapamayan türk heyeti"

Bunlar yüzünden paramızla rezil olduk

Bu kaosun icinde osimhende ocakta uzar.Osimhen isini bile batirdiniz ne bicim insanlarsiniz yahu

En kotusu guncel kadro ile hicbir sistemde duzgun futbol oynama imkani yok.
bu tamamen takıma bağlı bir şey

trasnfer kısmı işin %15 i falan - kağıt üstünde çok.

Takım TAKIM olmayı becerirse sonuç alınır - ama onlarında olduğu ortamda yönetici yok - okan yalnız yapamıyor , zaha tripleriyle süreci biliyoruz.

yani okan hoca öyle bir noktadaki - çok şansının yaver gitmesi lazım - ki bu seneyide sayalım 3 sene boyunca hangi TD ye bu kadrolar nasip oldu . bitaek Wesley- Drogba kadrosunu kenara koyuyorum ultra-istisna bri dönem o benim için.

Ballo tourede tek tesellim 27 yaşında olması oyuncunun durumunu bilmiyorum 😂🤦‍♂️

yeehaw.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt