Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan verin Roma'nin istedigi parayi artik bu saatten sonra B plani diye birsey olamaz, sol kanatta adam yok adam biri sakatlansa bu defa sistem/taktik hep bok olacak alin getirin su cocugu.

10 diyorlarsa 10, 12 diyorlarsa 12. Bu saatten sonra 2-3 milyonun hesabi olmaz gec kaldiniz cunku.

Adami hasta ederler yeminle.

Okan buruk çok basit bir turda young boysa elendi, onun kaosu devam ediyor ve sezon boyu devam edecek. Şampiyonlar ligi olmayınca dönmüyor çark

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mevzuyu hala para sanıyorsun yani

Çok ilginç

ziyrchin milli takım sonrası AĞRILARI mı artmış...

UFAK ağrılar başlasın !

Kimse salak gibi rezil olacağını bile bile bitmemiş transfer için özel uçak şovu yapmaz. Sassoulo'daki eleman gelirse muhtemelen Cenk kendi kafasındaki adamı getirmek için bitmiş işi bozmuştur bence.

Çok yordular ya öyle böyle değil. Bu kadar beceriksizlik için gerçekten özel olarak çabalamak gerekiyodu

bu tamamen takıma bağlı bir şey

trasnfer kısmı işin %15 i falan - kağıt üstünde çok.

Takım TAKIM olmayı becerirse sonuç alınır - ama onlarında olduğu ortamda yönetici yok - okan yalnız yapamıyor , zaha tripleriyle süreci biliyoruz.

yani okan hoca öyle bir noktadaki - çok şansının yaver gitmesi lazım - ki bu seneyide sayalım 3 sene boyunca hangi TD ye bu kadrolar nasip oldu . bitaek Wesley- Drogba kadrosunu kenara koyuyorum ultra-istisna bri dönem o benim için.
Ilk 2 yil icin sana hak veriyorum. Kadro kalitesi olarak cok sansli ama guncel kadroda ben hicbir sekilde duzgun bir kadro kuramiyorum. isim olarak iyi topcular var. Fakat her sistemin islemesi icin belli profilde topcular gerekiyor. Guncel kadro hicbir sistemde oturmuyor.

Bu kadro gene cogu maclari alir fakat derbilerde, avrupa maclarinda ustunluk kuramaz.

Lan verin Roma'nin istedigi parayi artik bu saatten sonra B plani diye birsey olamaz, sol kanatta adam yok adam biri sakatlansa bu defa sistem/taktik hep bok olacak alin getirin su cocugu.

10 diyorlarsa 10, 12 diyorlarsa 12. Bu saatten sonra 2-3 milyonun hesabi olmaz gec kaldiniz cunku.

Adami hasta ederler yeminle.
Tek ama tek çareleri bu

Yok reis başka çare yok ,napalım . Neresinden tutarsan tut elde kalıyor .

Yarın 3lü işe yaramayınca amaaaan ben yine bildiğime dönerim dediğinde ne yapacak çok merak ediyorum .

Elinde kanat kalmadı , ziyech sakatlanmış MR giriyormuş kimi oynatacak bakalım.
Ben 3lü orta saha 4-3-3 ya da 3lü defans istiyordum ama santroforu ikilediler şimdi birde, mevcut durumda en iyisi yine 3-5-2 ama yine de zortlayacağız bu kadroyla bir yerlerde, Okan hocaya da hiç güvenmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt