Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.721
- 13.720
- 1.498
Ulan depayı bari alsaydık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onunda da şerefini seveyim. Kendi getirdiği adam olunca sanki bir halt oluyor.Kimse salak gibi rezil olacağını bile bile bitmemiş transfer için özel uçak şovu yapmaz. Sassoulo'daki eleman gelirse muhtemelen Cenk kendi kafasındaki adamı getirmek için bitmiş işi bozmuştur bence.
Forvet gibi kanadı çakmazlar inş GS mizin korunmaya ihtiyaçi varKimse salak gibi rezil olacağını bile bile bitmemiş transfer için özel uçak şovu yapmaz. Sassoulo'daki eleman gelirse muhtemelen Cenk kendi kafasındaki adamı getirmek için bitmiş işi bozmuştur bence.
o kısmı bence 1 senedir problem açıkçası - bireysel performans o şu bu derken 2de 2 geldiIlk 2 yil icin sana hak veriyorum. Kadro kalitesi olarak cok sansli ama guncel kadroda ben hicbir sekilde duzgun bir kadro kuramiyorum. isim olarak iyi topcular var. Fakat her sistemin islemesi icin belli profilde topcular gerekiyor. Guncel kadro hicbir sistemde oturmuyor.
Bu kadro gene cogu maclari alir fakat derbilerde, avrupa maclarinda ustunluk kuramaz.
KEEEEESSSSSSSSTamam bi dk bağırmayın
Feramuz bundan seviyormuş.Konya Kulesite AVM'nin önünde 30dk sonra olacağım. Sucukcu knklarını getir, sizi kalın uzun sucuklarımla doyuracam. Bir de tezarruat tutarsınız alışıksınız. Ayrıca hastane masraflarınız tarafımdan karşılanacak.
2 yıl şampiyon oluyorsun, üstüne Osimhen geliyor. Ama sen daha Eylül'de şampiyonluğu bırakıyorsun.
Bunu beceriksizlik ile açıklayamazsın. Bile isteye bu hale soktular kulübü.
Adres verForvet gibi kanadı çakmazlar inş GS mizin korunmaya ihtiyaçi var
3lü falan bilmediği şeyler Hocanın bıraksın boşversin abi , eline yüzüne bulaştıracak valla
Madem çift forvet hastalığı var ,takımda da kanat kalmadı 4312 devam baklava style
......................Muslera
Barış .. Sanchez .. Nelsson .. Jakobs
.............Sara.. Torreira .. Demirbay
.......................Mertens..................
................İcardi......Osimhen..........
Ortam çok gergin dikkatli olalımSakin olmakta fayda var