Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Miss turkey 1.cisi seçilen kızı gördünüz mü :asd: miss turkey yarışmasi bile yozlaşti ülkede ya rezillik
Gördüm.
Daha önce de çok tipsiz kızlar gördüm ancak bu kadar tipsizine ilk defa denk geliyorum.
Bir kaç yıl önce Azerbaycanlı kardeşlerimizin dalga geçtiği kızdan daha da tipsizini seçmeyi başarmışlar.

Şakalarınızı gerçeğe çevirir
Onun adı Dursun Özbek
(Bunu yazdığımda hem Kerem hem Zaha kadromuzdaydı)

1726150592873.png

Tek olacak sistem bu takıma:

----------Icardi----Osimhen--------
----------------Sara-----------------
Jakobs---Berkan--Torreira-----Barış
---------(Demirbay)-----------------
----Apokerim-Nelsson-Davinson---

Tek olacak sistem budur. Jelert iki kanat bekin yedeği, Kaan ve Metehan sağ ve orta stoper yedeği, Kaan ihtiyaçta da orta saha yedeği. Berkan sol stoper ve sol kanat beki yedeği. Mertens, Sara ve forvetlerin yedeği. Bats Osimhen başta forvet yedeği, Demirbay tüm orta sahanın yedeği. Maçına göre Sara orta saha ikilisine de çekilebilir.

En zayıf karnımız sol stoper kalıyor, oraya da mümkünse Yasin Özcan falan gibi bir alternatif alırsak alternatifleriyle kadro tamamdır. Yunus, Yusuf, Ziyech, Ali Turap, Efe falan da işte ekstra yedekler zorda kalınca oynatılacak...

Sıkı pres, bol kanat hücumu, bol orta, bol şut...

Sistem değişikliği falan da yok. Skor ne olursa olsun, ilk denemeler nasıl giderse gitsin en az Ocak'a kadar bu düzen devam. Maç içinde bile başka düzene dönmek yok...

Diğer dizilişlerde geçen seneki gibi düşe kalka gidebiliriz. 3-5-2'de yarıştan koparız.

Diğer dizilişlerde her maça tam kadro bile çıksak REZİL kepaze oluruz, 3-5-2'de en azından çok aşırı sakatlık yaşamazsak şampiyonluk adayı oluruz...

son gün,

prime melo+ribery+prime eboue transferi mi?

dursun ve yönetiminin istifası mı?

vallahi 2. seçenek.
Hemen bugün
Alexander-Arnold + Alphonso Davies + Jude Bellingham + Rodri + Vini Jr transferi mi yoksa Dursun Özbek yönetiminin istifası mı diye sorulsa, Dursun Özbek yönetiminin istifası derim.

33. dereceden bir gala gurmesi olarak hedefi 2025-2026 konf.ligi kupası şampiyonluğu + lig şampiyonluğu (5. yıldız) koydum.

zaten yeni yönetmeliğe göre gs'ın konf ligine katılması mucize gibi bir şeydi. sağolsun dursun bu mucizeyi gerçekleştirdi. başka türlüsü olamazdı.

1 sene kan kusacağız ama seneye 3. avrupa kupasını ülkeye getireceğiz.

bu sene de inş bjk şamp olur.
Inṣ cnm ya

Kulube yakin kaynaklar oyuncu tarafinda sorun olmadigini yaziyor, suan sorunun bonservis oldugu deniliyor.
Yok yav mantıklı da değil zaten,
Oyuncu sözleşme imzalamıyor,
3 ay sonra istediği yere imza atma hakkına sahip olacak,
Ne romanın ne bizim şu transfer için pazarlık yapma gibi bir olasılığımız yok. Ha başkasına gitmesin diye bugün yarın bir kulüp parasını verir gelecek sene için alır 6-7 milyona(Chelsea vs) onu bilemeyiz.

Buradan görünen de oyuncunun ikna edilememesi. Oyuncu ikna edilmiş olan 3 aşağı 5 yukarı bu transfer bir şekilde biterdi.
Satmak isteyen var, almak isteyen var, satılmak isteyen var. Bu transfer olmuyorsa altında arayacağımız iş hıyanet olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt