Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zalewski bu takımı çok yukarı çekecek ,super bir yetenek değil.orta sahaya bir canavar alalım, şampiyon zaten oluruz.selcuk ve melo varken kanat oyuncularımız emre çolak ve engin baytar dı.orta saha olmazsa olmaz ama hocamız anlamıyor.

Ikidebir diyorum yav bunlar sapkadan tavsanmi çikaracaklarda böyle sessizlik falan var çünkü Ali Koç'u koy Galatasaray baskani olarak o bile 'bu kadarda olmaz' diyip bir iki transfer düsürürdü bu noktada ama yok, gerçekten bunlar Galatasaray düsmanlarindan beterler.

Kriz anlarında erken müdahale edilirse krizden daha güçlü çıkan bir kulüp Galatasaray

Ama bu seneyi kaybetmemek için bir an önce kulübü kötüye götüren insanlardan kurtulacak refleksi göstermemiz lazım camia olarak

Ikidebir diyorum yav bunlar sapkadan tavsanmi çikaracaklarda böyle sessizlik falan var çünkü Ali Koç'u koy Galatasaray baskani olarak o bile 'bu kadarda olmaz' diyip bir iki transfer düsürürdü bu noktada ama yok, gerçekten bunlar Galatasaray düsmanlarindan beterler.
Yav ali koç bunlardan 50 gomlek iyi, şu attığım mesajdan dolayı belki ağır linç yerim ama dünyanın herhangi bir ülkesinde dursun özbek gibi birinin ali Koç'tan daha başarılı olma şansı yok bu hayatın algoritmasına aykırı kalite belli çünkü seviye belli, galatasaray o kadar büyük bir camia'ki kendi kanatları altında bir hiç olan insanları bile çok büyükmüş gibi gösterebiliyor. Şu armaya kurban olsunlar ki bu arma adı altında tanındılar yoksa şu iki isim takım değiştirsin vallahi bambaşka olurdu her şey.

Bu yüzsüzler ibra olmasa bile gider mahkemeden kaldırtır. Bu saatten sonra bunlardan transfer takımdan da futbol beklemeye gerek yok. Tek çözüm belli istifa

Plansız, ne oynattığı belli olmayan, 3lü ortasaha ile oynayınca 12 kişi oynayacağını zanneden vizyonsuz bir hoca.

Çapsız bir yönetim..

Galatasarayın büyüklüğünün karşılığı bu olmamalı.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erken seçim istiyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt