Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezil olmaya devam edelim diyorsun yani ?
Yok be dostum o anlamda demedim yanlış anlasılıyor yazdıgım. Bubyağ bezesi her istediginde güvenoyu secimi mi yapacağız anlaminda dedim aslında. Komple sektirip gidebilirler yoksa

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Şu hergun gelen et mesajları da sıktı valla olmuş gitmiş bitmiş yani hala daha biz neyin derdindeyiz millet et derdinde anasını satayım sanki uefa kupasi aldı takımda da ben bu kadar kralcilik görmedim şu değerin %3u fatih hocaya verilmiyor ama 2 senelik yöneticiye takılıyor, ben fatih hocanın kitabını kutsal kitap , söylediklerini hadis olarak kabul etsem az kalır gibi o zaman

İsyan edecek iyi enerji buluyorsunuz. Hoca da bu capsizlara yol yaptı yok EU24 bekliyoruz, yok şampiyon kadro, yok kanat filan şimdi hepsi gidecek siz de transfer değil o günün gelmesini bekleyin derim.

Rezil oldular İtalya'daki, utanirlar mi peki? Sanmam

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

.
4339d8a56e8eb6eacf6ebebe745af9dc.jpg

Az önce başka konuya da yazdım
Bazı kritik maçlarda 3’lü ortasaha yapıverse bunların hiçbirine gerek yoktu
1 kupa bir CL kaybettirdi
Adamları küstürdü, millet gidince de biz 3’lü defansa dönüyoruz ayağına yatıyor
Sormazlar mı transfer bitimi böyle plan mı olur diye
Beceriksizlik akıyor artık her yerinden
Milyon euroları çöpe atıypruz bu yüzden

Sinir hastası oldum, bunlardan birisi karşıma çıksa boğazlayabilirim. Öylesine nefret ettirdiler.

Artık erken seçim zaruri olmuştur. Bugün de AN ve EY için kendi otellerinde altyapı takımlarına kamp yaptırdıkları çıktı. Konusunu açtığım ancak kilitlenen EY - ET iddiaları da muhtemelen doğruydu. Karakutu açıldı, buradan dönüş olmaz artık
AN kim?

Evet bize orta saha lazımda, kanat transferi daha acildi sol bekimizin alternatifi yok.
Orta sahada ise torreira, sara, kdb, Berkan ve Kaan var

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden Timur'un gidişiyle birlikte kulübün kendi kendini içeriden imha harekatı sürdürülüyor.

Zaten en önemli taşın yerinden oynatılmasıyla iki senedir mevcut başarılı yapının çökeceğini bilen Galatasaray düşmanlarının da bu işte parmağı var kesinlikle, ama buna maşa olan yönetimin ta kendisi, asıl onlar en büyük ihanet içindeler.

Transfer çalımının atası ne günlerdi bir gün bize bir gün F.B ye gidecek diye haber çıkıyordu TRT altyazı geçmişti bize transfer olunca

Kendi döneminin en iyi topçularından biriydi. Kadir ve Ulvi'yi patates ettiği maçları dün gibi hatırlıyorum. Çok farklı bir aurası vardı bu adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt