Şafak Ericek
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 662
- 283
- 308
Bu herif gelse bile bu saatten sonra büyük tepki alır tribünden, jelerte olmaz o tepki, jelert kötü oynasa Okan'a ve yönetime sallarız, doğrusu da bu zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzledim renktaş, sende 90 dk birkaç maçını izleKeremle gram alakası yok kanat bek=kanat ve bek oyuncusunun karşımı oyunun iki yönünü oynayan tarz oyun içi katkısı keremden fazla olur potansiyeli keremden fazla kerem 21 yaşındayken erzincanda oynuyordu herif 21 yaşında iken romada hocam
Yarın seçim olsun ve erden Timur başkan olsun devre arası 2 transferle şampiyon oluruz
Gelmeyecek rtaş ben kabullendim vazgeçtim kimse gelmeyecek alıştır kendiniBence rabiot gelecek
Sii. Daat Sinan Enginaklıma ister istemez yusuf yazıcı fikri geliyor.
ne dersiniz
bununda yalamaları cıkar 2 gun sonragelirse havaalanına gidip dövelim de imzalamasın
Bence fener bağladı bunu çoktan bilerek yokuş yap dediler dünde yazdım bu senaryoyuSerbest oyuncu olarak fb veya bjk alır bide öyle dalga geçerler bizimle
Taner bunlari paylasma yav, otopark nedir?
Cafo dostum bi fenerliye sezon sonu kadroyu versek ancak bu kdr icine sicardibu transfer bitecek ama bonservis/maaş ederinin 2 katına bitecek.
EK ve BCT ahkam kesecekler ona yanıyorum utanmaz herifler