Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence fener bağladı bunu çoktan bilerek yokuş yap dediler dünde yazdım bu senaryoyu
Bunu düşünüyorum bende. Özellikle simanski+mourinho işi var. Bizimkilerin süre kaybedip hiç adam almaması için uğraştılar başarılı da oldular. Hatta ben yarın akşama doğru sivi deterjandan ocak için anlaştı haberi bile bekliyorum

Cace de sallıyo

Hem dansoyu hem onyedikayı okan bile isteyememezlik edemez

He eğer öyle bir şey gerçekleştiyse İHANET resmi olarak gerçekleşmiş demektir

İhtimal vermek bile istemiyorum

Fb Kostic'i satın alma opsiyonuyla kiralamıştı.Seneye bunlar Zalewski'yi alırlar :D

"Nicola Zalewski, Galatasaray'ın yeni teklifini de reddetti. Türkler, Roma ile anlaşmaya varsa da Polonyalı oyuncu, Roma'da kalmaya karar verdi. Kışın istediği kulüple sözleşme imzalayabilecek."

Bunu düşünüyorum bende. Özellikle simanski+mourinho işi var. Bizimkilerin süre kaybedip hiç adam almaması için uğraştılar başarılı da oldular. Hatta ben yarın akşama doğru sivi deterjandan ocak için anlaştı haberi bile bekliyorum
Net olay bu ya 2 gündür bunu diyorum sezon sonu için anlaşmışlardır çakallar eminim abi yoksa bizi reddedecek kapasite bi eleman değil bu

Karar da veremediler. Sorun Roma'da mi yoksa Jalewski'de mi? Tam bir rezillik. Niye ucagi oraya ucurdunuz ulan? Eskiden ucak gitti mi oyuncu getirmeye giderdi. Gerisi prosedurdu.

Roma’nın bize uyguladığı tarife

IMG_7273.webp

Gelecek sene Mourinho fenerin başında olmayacak zaten yav. Hatta skimnski de ocakta olmayacak.

Herife muhtemelen top 5 ülkelerden birinden teklif bile gitmiştir.

dursun kendisini kurtarmak icin cenk ve ismaili yollasa bari

onun sonu zaten hayirli olmayacak, digerlerinden kurtulsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt