Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş Çorlu: "Samimi söyleyim Zalewski dışında başka bir transfer olursa hazır olmayacak bir transfer olacak."

ABİCİM ya KÖHN'ü niye gönderdiniz ulan o zaman

Niye lan niye

Bu herif mis gibi 3'lüde sol kanat beki oynardı işte misler gibi oynardı hemde

Ulan sizin yapacağınız işe tekmemi sokayım kafa atayım ya

Roma bu adamı devre arası 5 kağıda bile salardı zaten adam 6 ay sözleşmesi kalacağı için bedava yıl sonu için imza atabilirdi.

Bilsem cevabi verirdim ama neyi paylastigimi yine suan bilmiyorum ki oyle birseyi yaptigimi sanmiyorum zaten. Ha paylastiysam o dedigin sekilde yanina soru sormus sekilde bir sey paylasmis olabilirim bu kimdir diye ki buyuk ihtimal yabanci bir tweettir. Yoksa Otopark mi otostop mu diye hesabi paylasmiyoruz ki paylasmayalim da.

Yabancı değildi Alper neyse ben paylaşmam da sen de gammazlama işini bırak kardeşim.

Bu yönetimi izlemek istemiyorum DİVAAANNN

1726165745803.webp

Allah belanızı versin beceriksiz herifler kerem ve zhayı neden gönderdiginiz ozmaan bi adam alamayacaksanız defolun gibin klupten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray tekrar masaya oturdu ve Nicola Zalewski'yi yeniden ikna etmeye çalışıyor. (Di Marzio)

Bu Cenk ve Ibrahim kimseyi ikna edemez sirf bu donemde en az 10 oyuncu yuzlerine bakmadi. Ah nur yuzlu Erden Timur hic 3 gun boyle yalvarir miydi milletin kapisinda, nerden nereye dustuk.

Galatasaray divan kurulu üyeleri bunların hesabını soracaksınız dimi??? Rezil ettiler bizi. Rezil.. Bu rezil dursun ve tayfası yerin dibine girmeden gönderirseniz sizede yazıklar olsun..
İğreniyorum bu yönetimden. İsterse şampiyonlar ligini alsın bu yönetimden iğreniyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt