Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.300
- 30.131
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gergin gördüm seniBunlar niye sadece bizden cikiyor onu demek istedim?
Onlarda Okan'in halt yemesi, yönetim yönetim olsaydı zaha'yi falan göndermezdiABİCİM ya KÖHN'ü niye gönderdiniz ulan o zaman
Niye lan niye
Bu herif mis gibi 3'lüde sol kanat beki oynardı işte misler gibi oynardı hemde
Ulan sizin yapacağınız işe tekmemi sokayım kafa atayım ya
sen daha almadın mı?GSC Yönetimimizden rica ediyorum
Lütfen aynı İP adresinden başka üyelik almaya engel olmayın, bırakın şu yarım saat içinde 2. üyeliklerimizi alalım, onaylayın.
Gelelim şuraya şunlara kameraları gören DOĞUŞ gibi ana avrat bacı kardeş bi girişelim rahatımıza bakalım ya
Sonra banlarsınız o üyelikleri konu kapanır
Görüşmeyi klüp ve oyuncu kabul edince bu iş oldu , hadi bian önce kendi reklamımızı yapalım diyorlarBizim saflar gibi davul zurnayla oyuncu almaya giden yoneticiler hic gordunuz veya duydunuz mu?
Insan sasiriyor artik ne diyebilecegimi bilmiyorum.
!!!!!!!!!!!!
Gerginim zaten kac gundur mal mal bekletiyorlar insani bunlar ne yapiyor boyle ya? Baskan olacak zat kufuru basip derhal ucaga atlayin sonra istifa mektubunuzu birakin ve gidin bile diyemiyor. Bunlarla yol alinmaz vallah.gergin gördüm seni
Koltuklarda uyuyorlardırabi uçaktaki hostes pilot falan ne yapiyor acaba 3 gündürt
Tezgah bu @Orhun Karayıldızsen daha almadın mı?
Bek de yok ki3lü olmaz oynanmaz deniyor ama eldeki kadro 3lüden başkasını oynayamaz barış ve yunus dışında kanadın yok kanat bek kullanacaksın mecburen