Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerginim zaten kac gundur mal mal bekletiyorlar insani bunlar ne yapiyor boyle ya? Baskan olacak zat kufuru basip derhal ucaga atlayin sonra istifa mektubunuzu birakin ve gidin bile diyemiyor. Bunlarla yol alinmaz vallah.
pek umrunda olduğunu sanmıyorum dursunun. dinazorları 2 şaraba ikna eder.

Bu lauriente hazırdı hani

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olum adam gelmek istemiyorsa niye boş yere 3 gündür Roma'yla pazarlık yapıyorsunuz? Sanki Temmuz ayında gibi rahat rahat takılıyorlar bir de yav hahahaha

Yarindan sonra aklima Hamza Hamzaoglun'un aciklamasi geliyor;
''Biz kendi isimlerimizi kendi icimizden cikaracagiz ve taraftarlarimiz da bununla gurur duyacak".

Utanmazlar, rabiot için haftalarca beklediniz olmadı, zalewski için 3 gün kamp yaptiniz olmadı. Olabilecek onlarca isim var, nedir bu takintiniz ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zalewski kim ulan gs kimliğiyle 20 yaşında polonyalı bi velet için dilenmeye utanmıyor musunuz??? isteksiz şeyden çocuk mu doğar? hadi siz utanmaz yüzsüz gurursuz insanlarsınız onu anladık da temsil ettiğiniz şey kendi şahsınız değil koca gs camiası, kimse mi bişey söylemiyor bu avellere?

İddia ediyorum Zalewski 4 milyon koparmadan gelmez.Dusunun takımda maaş skalasini incelese zaten bu rakamlar ona normal gelir.

saka yapmiyorum ben caner erkini isterdim şu takimda

arkasini doldurmak kaydiyla

Bunlardan birde ortasaha bekliyoruz

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt