Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabir bozuntularının yaptığı yangın nedir?Son gün yangın mı yapılır,son güne kadar yönetimi övüyordunuz,dümenciler

Biri İcardi ye 1 m fazla vermesine rağmen fenerin elinden alır. Diğeri para ile oyuncu ikna edemez...
Birisi sportif şube başına maaşla getirilir. Diğeri bir kuruş para almaz hayal adamlar getirir ama saf dışı bırakılır...
Buyur sana Dursun Özbek..

Erden Timur 100000000 dedi yaptığım tüm transferleri teknik ekibin onayıyla yaptım diye

yeter ulan yeterrrrrrr şu herifi durmadan birşekilde sıyrılmasından!

heeeee kesin bu polonyalı eşeği cenkle hatipoğlu sormadan alacaklar yada jelerti yada sarayı
bu topçulardan haberleri bile yoktur!!!!!!

vallsh bıktım çıldıracağımmmmm

Azıcık yönetimde kafa olsa giderim bitane 8 çekerim jakobsuda Kanada atarım devam ederim zalebski şımarık bir bebe istekleri bitmiyor biz tolere ettik sürekli kabul edip cayıyor diye açıklama yaparım kamu oyuna bitti gitti ne uğraşıyorsunuz yav bununla bu kadar

Erden Timur 100000000 dedi yaptığım tüm transferleri teknik ekibin onayıyla yaptım diye

yeter ulan yeterrrrrrr şu herifi durmadan birşekilde sıyrılmasından!

heeeee kesin bu polonyalı eşeği cenkle hatipoğlu sormadan alacaklar yada jelerti yada sarayı
bu topçulardan haberleri bile yoktur!!!!!!

vallsh bıktım çıldıracağımmmmm
her topcuyu arayıp proje var diyor ya istemedigi falan yalan

Ah ulan şu bütçe Erden başkan da olacaktı. Adam bunun 10 da biri bütçe ile bin kat daha iyi transfer yönetmişti.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar bu saatten sonra en fazla bu llorente'yi bitirirler.

okanın jelerti istemediğine az da olsa inandım. bazı topçulara teklif yaptık alamadık fln dedi. geldiğinde direkt oynatmadı. orda bi teşkilat olabilir
Okan Buruk: "Doue ile görüşürken Jelert ile zaten görüşüyorduk. 3 tane götürdüğümüz operasyondan biri oldu. Jelert uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncu. Kısa vade ve uzun vadede katkı verecek."

okanın jelerti istemediğine az da olsa inandım. bazı topçulara teklif yaptık alamadık fln dedi. geldiğinde direkt oynatmadı. orda bi teşkilat olabilir

143 hayri!!!!

jelerti cenkle hatipoğlu nereden bilsin
kim gördüde kim istedi
listenin muhtemelen 4-5 ismiydi
listeyide kimin oluşturduğu çok açık!

Haluk Yürekli: "Bugün transferde açık bir takım geldi, Barış'a 35 m euro verdi hadi versene bugün Barış'ı veremezsin çünkü planlamanı yaptın."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt