Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.374
- 6.361
- 768
Osimhenin geldiği gün mikrofonlara bu kadar transfer yeter yiaaa daha napalım yaağğğ diye ezik ezik konuşan adamı o gün o an kovacaksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oral her an sana girebilirim.bence yarın bizi utandıracaklar
hem kanat hem orta saha gelecek
Yahu zaten bunların o makamda olmasının sorumlusu Dursun denen.. neyse.Bu ikisini kovarsa dursun özbeke bi 6 ay daha dişimi sıkarım ama bu ikisini kovması lazım sonra sıra onada gelir
Şu yaşananlardan sonra Mbappe Vinicius Rodrygo gelse yine bizi utandıramazlar.bence yarın bizi utandıracaklar
hem kanat hem orta saha gelecek
Kesinlikle öyle ama bi yerden başlaması lazım bi anda hepsi gitmez bunlarınYahu zaten bunların o makamda olmasının sorumlusu Dursun denen.. neyse.
Sabır eşiği çoktan aşıldı. Topyekün defolup gitmeleri artık zaruri!
her topcuyu arayıp proje var diyor ya istemedigi falan yalanErden Timur 100000000 dedi yaptığım tüm transferleri teknik ekibin onayıyla yaptım diye
yeter ulan yeterrrrrrr şu herifi durmadan birşekilde sıyrılmasından!
heeeee kesin bu polonyalı eşeği cenkle hatipoğlu sormadan alacaklar yada jelerti yada sarayı
bu topçulardan haberleri bile yoktur!!!!!!
vallsh bıktım çıldıracağımmmmm
Okan Buruk: "Doue ile görüşürken Jelert ile zaten görüşüyorduk. 3 tane götürdüğümüz operasyondan biri oldu. Jelert uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncu. Kısa vade ve uzun vadede katkı verecek."okanın jelerti istemediğine az da olsa inandım. bazı topçulara teklif yaptık alamadık fln dedi. geldiğinde direkt oynatmadı. orda bi teşkilat olabilir
okanın jelerti istemediğine az da olsa inandım. bazı topçulara teklif yaptık alamadık fln dedi. geldiğinde direkt oynatmadı. orda bi teşkilat olabilir