Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'daki hiçbir takım direkt oynattığı oyuncu normal fiyatında satmaz. onyedika'yı temmuzda istesen 10'a bitirirdin ama şimdi 20'e çıkıyorlar, gayet normal. bu saaten sonra kamp görmemiş birini alacağız ki bence hiç gerek yok böyle bir şeye, yada şu şımarık polonyalıyı. bana kalsa hiçbiri alınmamalı.

Bir kulüp osimyen transferi ile 1 haftada nasıl trend topic olduysa bu zalewski skandalıyla da bir o kadar APTALLIK yönünden dünyada trend topic olmuştur. Şimdi bir Galatasaraylı olarak sizlere soruyorum bu adamlar 10 15 milyonları MADEM gömebileceklerdi neden en başta adam gibi oyunculara gidip bu işi bitirmediler? Sövünce de sövdü oluyor ban atıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lauirentenin transfer edilmesi hic transfer yapmamaktan daha kotu olur kulup icin
Bir şekilde mantıklı olur 4-2-3-1 den devam edeceksek oda anca böyle olur

Muslera
Jelert Nelsson Davinson Jakobs
Torreira Sara
Barış İcardi Lauriente
Osimhen

Böyle bişey iyi olabilir icardi çok güzel paslar çıkarıyor osimhenle iyi uyumlu olabilir bu sistemde

Yav bunlar 1.5 ay önce jelert hocanin listesinde 2. Sirada demediler mi? Ne kolpa herif bunlar
3. sırada demişlerdi. Sıralamada şuydu 1. Wan Bissakka, 2. Doue, 3. Jelert. Sara için de ilk teklif Haziran ayında yapıldı o zaman anlaşılamamıştı oyuncuda gelmeyi kabul etmemişti sonra McTomminay, Wendel olmayınca oyuncuyu para ile ikna ettiler hocanın çok istediği oyunculardan demişlerdi kendileri. Dediğim gibi şu an tamamen etkileşim yada artık başka bir gündemleri var artık bilmem ama yaptıkları haberlerin tam terslerini yapıyorlar. Özellikle son 2 hafta inanılmaz yorucuydu gündem olarak.

Laurente falan alamayız, vermezler bu saatten sonra. Ha ver 25 falan bi düşünürler. Gerçi onlar verse bunlar oyuncuyu ikna edemez orası da ayrı hikaye.

Bence uçağı getirsinler oyuncu almayalım yerli gençlerle rotasyon yapıp ligi tamamlamaya odaklanalım bu yönetim gideceğini anlarsa yeni yönetime sağlam borç çakar gider

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi onyekuru kendi kendini transfer et bize, bari kanata benzeyen bi topcumuz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt