Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem gitti zaha gitti maaşını veriyoruz ve sol kanat yok gerçekten düşündükçe psikolojim bozuldu saçımda ilk kez beyaz çıktı bu transfer döneminde

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1726174883917.webp

Dursun Özbek istifaya hazırlanıyormuş diye haberler yayılıyor sitede Adnan Polat adaymış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen kendini bu kadar düşürürsen vuran çok olur. Şikeciler Kostic'i de sırf biz almayalım diye aldı zaten. Şimdi gir sezona sol kanatsız bakalım.

Dursun Özbek istifaya hazırlanıyormuş diye haberler yayılıyor sitede Adnan Polat adaymış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
florya planlamasının parçası yapılıp , bayrağı devredecek.

florya en büyük amaç çünkü

Keremi satmayacaktın 4 4 2 devam edecektin böyle ce aldığın jelert ve jakopsta boşa çıkmayacaktı bu adamlara 20 m verdik oynayacakları yer yok 3 5 2 de inanılmaz şeyler oluyor bakın zaha kerem gitmeseydi şu an en güçlü kadro bizdeydi 4 4 2 oynardın 4 2 3 1 e dönerdin hem para harcadık hem geriye gittik inanılmaz gerçekten

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Ozbek ve yonetim gercekten cok kotu.

Ama taraftar olarak biz de cok kotuyuz. Sosyal medya yuzunden inanilmaz bir transfer baskisi kurduk bu yaz ve su ana kadar bence Osimhen harici her transferde bu geri tepti.

Okan hocanin da net hatalari oldu bu surecte futbol olarak, ama kendisinden yonetime sovmesini veya istifa etmesini bekleyen varsa bu sosyal medya yangini yuzunden bence taraftar olarak kendisi istifa etsin. Futbol olarak cok yanlis(ti) hoca, ama 13. olan takimi buralara getirdi ve ayakta tuttu.

Bu sezon sampiyon olacaksak yine Okan hocayla olacak. Ligden kopmadigi surece hoca degismez.

Yonetim yarin degisir.

az önce bir tivit payaşıldı konuda - okan hoca jelerti izlediğimiz 3 oyuncuydu vs vs vs diye...

GD 'nin cümlesi : GS Scout Jelert için olumlu rapor vermiyor sistem uygun değil diye - yönetim genede alıyor diye...

inanalım mı.

Herşeyi anladımda bu giden yiyici tayfa neden hala İtalya’dan dönmediler. ? Dönmeyi de mi beceremiyorlar.?

az önce bir tivit payaşıldı konuda - okan hoca jelerti izlediğimiz 3 oyuncuydu vs vs vs diye...

GD 'nin cümlesi : GS Scout Jelert için olumlu rapor vermiyor sistem uygun değil diye - yönetim genede alıyor diye...

inanalım mı.
Okan canlı canlı söylüyor. Yönetimi kollamak için dediyse de kendi derdine yansın.

Renkdaslarim üzmeyin kendinizi bu eziyet bugün bitecek her serde bir hayir vardır Dursun Hatip Cenk Ekimden sonra bir daha bu kulüpten içeri giremeyecek.Bu ihanet cezasız kalmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt