Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom tivitter hesabı an itibariyle bir space odasında - her kimse söz alıp iki kelam etmeli
@Uğur İz kafandan ne geçiyor ha?

dinleyiciyim

sAk8oP2a_400x400.jpg

Bu kadar saçma sapan bir kadro ile en son ne zaman sezona başladık.

Forvet hattın dünya çapında ama süzgeç gibi takımsın. Bir kanat ile sezona başlayan dünyada başka takım var mı?

barış alper cırcır olsa kanatlarımız yunus ve yusuf olacak bu nasıl bir planlama ulan

az önce bir tivit payaşıldı konuda - okan hoca jelerti izlediğimiz 3 oyuncuydu vs vs vs diye...

GD 'nin cümlesi : GS Scout Jelert için olumlu rapor vermiyor sistem uygun değil diye - yönetim genede alıyor diye...

inanalım mı.
Transfer bittikten sonra Danimarka basınında transferi, baştan sonra veren gazete Jelert'in 1.5 yıldır takip edildiğine dair haber yapıyor transferin hikayesini paylaşırken bunlarda zaten listede olan bir oyuncu diyorlardı. Danimarka basını daha güvenilir bunlardan. Okan hocanın kendi açıklaması da var uzun süredir takip edilen bir oyuncu diye.

basın masın çullanmasın diye yönetim bir dernek kurup "şampiyon kutlaması" yapar mı kupayla orda .

Berkandan idare eder bir sol kanat bek olur bu arada. Ama onu kanada çekince orta saha rotasyonu daralıyor bu sefer de. Her açıdan çok dar bir kadromuz var

fb derbisine çıkacak 11 yok

cenk ile ibo oynasın kanatlarda

orta sahada da okan hoca oynasın laf sokmayı biliyordu bize

İnşallah kimseyi alamazlar 3 5 2 diyerek zaha ve keremi yediler şimdi sol kanata adam evirsin Okan bey gerekirse yusuftan yunustan bir şeyler çıkartsın , Lemar bile bu rolde oynadı gerektiğinde beyefendi son dakika bir şey istiyor kadro yenileniyor geçen sene de aynısı oldu zaha yı aldırdı sonuç ne oldu sene başında bi sağ bek bi ortashaa alıp kimseyi göndermeseler bide üzerine osimhen gelse herşey yolundaydı ulan Eylül ayında sistem değişip sil baştan mı yaptırılır takıma . Bu arada sassaulodaki çocuk baya iyi topçu ama çapları yetmez alamazlar alsalar da sistem değiştirmek zorunda kalacak yine

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hadi transferi geçtim

icardi nerede

ne kadar oynamayacak

en ufak bilgilendirme yok

Sorun hem yönetimde hem Okan’da hem de kadroda artık maalesef.

Sahada dört Kanat ihtiyacı olan takımda

Jelert
Jakobs
Barış
Yunus

Dışında orjini kanat olan biri yok. Yorulan oyunca oyuna girecek yedek yok. Sakat olsa oynayacak adam yok. Stoper ve önliberodan devşirdiğimiz Kaan var üçlü oynasak sadece sağ stoper olabilir.

İşin saçması bu adamların hiç biri ortacı değil. Takıma Osimhen ve İcardi alıyorsun en iyi özellikleri kafa topu ve bel hizası toplara gelişine vurmak olan adamlara orta açacak bir Allah’ın kulu yok stoper Abdülkerim dışında.

Verkaç ile gol atıp attıran Kerem’i gönderiyorsun elinde Barış dışında ceza sahasına koşu atan da kalmıyor.

Ofansif bek Köhn gidiyor üçlüye geçicem diyorsun, yerine defansif 4-2-3-1 beki alıyorsun.

Köhn hiç değilse ceza sahasına topu getirmeye çalışıyordu.

Basıl gol atacağız ben çözemedim. Çözebildiyse dahi hocamız bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt