Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan’ın en geç yarın akşama kadar kendisini kurtarmaya vakti var

-Eğer sara ile jelert istediği doğrultusunda alınmadıysa
-Kerem’in satışında kanat transfer edeceğiz diye yönetim yalan söylediyse

Ve daha niceleri için yarın akşama açıklama yapmak zorunda..

Yoksa Okan da bu ihanete ortak olacak yönetimle birlikte sepetlenmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Young boys ilk maçında Okan limit yok transfer için turu geçmemiz gerekir diyor ikinci maçtan sonra hatip limit problemimiz yok şampiyonlar ligine bağlı değil transferler diyor

Bu nasıl bir çelişki böyle birbirlerinden haberleri yok

Young boys ilk maçında Okan limit yok transfer için turu geçmemiz gerekir diyor ikinci maçtan sonra hatip limit problemimiz yok şampiyonlar ligine bağlı değil transferler diyor

Bu nasıl bir çelişki böyle birbirlerinden haberleri yok

İkiside yalan söylüyor. Biri 3.5 milyon Euroya bedenini ve ruhunu sattı, diğeri koltuk için herşeyi yapar. Yalancilar

İkiside yalan söylüyor. Biri 3.5 milyon Euroya bedenini ve ruhunu sattı, diğeri koltuk için herşeyi yapar. Yalancilar
okan'ı net şekilde kandırdılar bence.

bizim dışarıdan aylardır gördüğümüzü, şimdi kendisi de içeriden görmüştür. :)

eğer tüm bunlardan sonra hala daha yönetimini savunacaksa boldladığım argumanın kesinlikle doğru çıkıyor demektir.

Bu zalewski bize gelmek istemiyor, kulübünde kadro dışı bile kalmış, gönülsüz gelecek adamdan fayda gelmez, almayın bırakın orda çürüsün 6 ay sonra kime giderse gitsin.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kelime şakası-benzetme ile beni 2 günlüğüne banlayan yöneticimize şükranlarımı sunuyorum. Çünkü şu 2 günlük süreci burada geçirseydim, 222 günlük ban yerdim.

Ben saldım ve relaksım.

Bugün doğan ikizlere CENK ve İBRAHİM adlarını verelim.

Günaydın size iyi nöbetler, sol bek filan orta saha filan, 12 kişi mi oynayacağız (gülerek)

transfer işinden ziyade, bu kulübün başkanı ve yöneticilerinin üzerinde büyük bir itham vardır. bilet konusu ile alakalı malumunuz. bu şekilde nasıl görevde kalabilirler?

işin soruşturulmasını isteyenler hakkında suç duyurusunda bulunuyorlar bir de.

bu şartlar altında seçime gidilmesi zaruri'dir.

Zalewski midir ne karın ağrısıysa gelmesin bu adam buraya, bu kadar naz niyaz yapacak biri değilsin evlat, çok fena kurulduk sana küfür kıyamet olur ilk kötü performansında

Transfer yapilma ihtimali yok nerdeyse. Çöp birini alacaklarına kimseyi almasınlar. Rize maçında sağlam bir tepki olmali taraftardan.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan cikip konussun artik 2 senedir yapilmayanlari soylesin yoksa ibra edilir dursun ve bu cileyi cekmeye devam ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt