Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Aynen öylee aynenBen size dedim fb ya da bjk yapacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öylee aynenBen size dedim fb ya da bjk yapacak
2 gündür yazdım burda oyuncu başta kabul etmiş sonra vazgeçmiş net bu işte sebebiBu Zalewski işinin içinden Mourinho ve Ali koç çıkabilir, ocakta yada mayısta seni alacağız imza atma imza parası veririz demiş olabilirler, koçtan her türlü pislik beklenir şaşılacak bir durum yok. Ama bu işi bu noktaya getiren beceriksiz yöneticiler suçlu tabi.
Küfür olarak yazmadım, kulüpte TD olarak çalışmasını yazdım. Beden satmak sadece cinsel ilişki anlamında kullanılmaz. Köle olarak takilmasida bedenini satmaktir. Her denilene yes master diye cevap veriyor. Zaha ziyech kerem, bu ucluye yapılan mobingin baş sorumlusu(satılıp parasının cenkerin şarap paralarını karşılamak için kullanılması)Yuh ve cüş.
Okan hocam bedenini nasıl satmış olabilir?
Öfkeliyiz küfür etmek istiyoruz tamam da ayar ölçü var değil mi
Okan gerizekalı adam değil Veli, Ali buruk bile olsa takımın başında, yapılanları görür. Biz içinde olmamamiza rağmen bütün olaylara vakıf olduk. Daha vakıf olamadığımız nice rezillikler vardır Allah bilir. Onlarca oyuncuyu yönetim isteğiyle göndermek için mobing yaptı ve oyundan kesti. TD görevi değil bu. En ihtiyacı olduğu dönem anhelinhoyu oynatmayan kendisi, sebebi ise kulüp satın almak istemiyor, 19 maç olsa satın almak zorunda kalacak. Kukla olmayan TD hakediyorsa oynatirdi. Zahayi yönetim gondermek istedi, söz konusunun para olduğunu dusunmuyorum, yoksa maaşı odeyeceksek oynatsaydik. Okan bjk yenilgisinden sıyrılmak istedi, ayrıca adamı hazırlık maçlarının sadece bir tanesinde iyiyidi, diğerlerinde vasatti diyerek b.klama çabasına girdi. Keremi sevmem, gitmeside kendisi açısından ve takım açısından iyi oldu lafım yok, ama TD olsam yerine adam almadan hem zaha hem keremi göndermek aptallıktır. Okan bu kadar aptal bı adam değil, sadece yönetim için bunu yaptı.okan'ı net şekilde kandırdılar bence.
bizim dışarıdan aylardır gördüğümüzü, şimdi kendisi de içeriden görmüştür.
eğer tüm bunlardan sonra hala daha yönetimini savunacaksa boldladığım argumanın kesinlikle doğru çıkıyor demektir.
@Oral SevmezHareketli bir gün olacak
Abi CL yokken Osimhen gelmiş bu bebeler kim ki bunu bahane sürecek. Bizimkilerin iş bilmezliği her şeyi parayla halledebileceklerini sanıyorlarBence de, CL olsa bu Zalewski'den Ebimbe'den falan red yemezdik, Coman'dan yerdik, Rodri'den falan yerdik en azından
Ne sokmuşlardı yawYa bırakın Allah aşkına son günü bekleyip "değerli abisi ve iş yaptığı büyüğü Turgay Ciner"'den 10 küsür milyona Diagne çektik.