Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Zalewski işinin içinden Mourinho ve Ali koç çıkabilir, ocakta yada mayısta seni alacağız imza atma imza parası veririz demiş olabilirler, koçtan her türlü pislik beklenir şaşılacak bir durum yok. Ama bu işi bu noktaya getiren beceriksiz yöneticiler suçlu tabi.
2 gündür yazdım burda oyuncu başta kabul etmiş sonra vazgeçmiş net bu işte sebebi

Yuh ve cüş.
Okan hocam bedenini nasıl satmış olabilir?
Öfkeliyiz küfür etmek istiyoruz tamam da ayar ölçü var değil mi
Küfür olarak yazmadım, kulüpte TD olarak çalışmasını yazdım. Beden satmak sadece cinsel ilişki anlamında kullanılmaz. Köle olarak takilmasida bedenini satmaktir. Her denilene yes master diye cevap veriyor. Zaha ziyech kerem, bu ucluye yapılan mobingin baş sorumlusu(satılıp parasının cenkerin şarap paralarını karşılamak için kullanılması)
okan'ı net şekilde kandırdılar bence.

bizim dışarıdan aylardır gördüğümüzü, şimdi kendisi de içeriden görmüştür. :)

eğer tüm bunlardan sonra hala daha yönetimini savunacaksa boldladığım argumanın kesinlikle doğru çıkıyor demektir.
Okan gerizekalı adam değil Veli, Ali buruk bile olsa takımın başında, yapılanları görür. Biz içinde olmamamiza rağmen bütün olaylara vakıf olduk. Daha vakıf olamadığımız nice rezillikler vardır Allah bilir. Onlarca oyuncuyu yönetim isteğiyle göndermek için mobing yaptı ve oyundan kesti. TD görevi değil bu. En ihtiyacı olduğu dönem anhelinhoyu oynatmayan kendisi, sebebi ise kulüp satın almak istemiyor, 19 maç olsa satın almak zorunda kalacak. Kukla olmayan TD hakediyorsa oynatirdi. Zahayi yönetim gondermek istedi, söz konusunun para olduğunu dusunmuyorum, yoksa maaşı odeyeceksek oynatsaydik. Okan bjk yenilgisinden sıyrılmak istedi, ayrıca adamı hazırlık maçlarının sadece bir tanesinde iyiyidi, diğerlerinde vasatti diyerek b.klama çabasına girdi. Keremi sevmem, gitmeside kendisi açısından ve takım açısından iyi oldu lafım yok, ama TD olsam yerine adam almadan hem zaha hem keremi göndermek aptallıktır. Okan bu kadar aptal bı adam değil, sadece yönetim için bunu yaptı.

Ha, eğer gerçekten bu yönetimin bunca yaptıklarına rağmen kandirilacak kadar aptalsa da Galatasaray tdsi olarak bir gün dahi koltukta oturmamali.

Bu arada kadro olarak abartıldığı kadar kötü değiliz tempomuzu bulursak 1-2 oyuncuda gençlerden kazanırsak sallarız bu ligi

sükürler olsun artik son gün ve su lanet dönem bitiyor. bitmesi gereken siradaki sey dursun ve avanalerinin görevi. bundan sonra o stadi yakmayan taraftar Galatasarayliyim demesin cünkü cöküsün bir parcasi da onlar olur. Okan hoca zamaninda ses cikarmadigin icin ve eger konusmazsan senide bundan sonra desteklemiyorum. kredin bitti abicim. Burasi Galatasaray. 2 sene üst üste sampiyon olmus olman seni kurtarmaz

Galatasaray’ın menfaatleri
Galatasaray’ın bir kuruşu
Ligin en pahalı kadrosu
Osimhen transferi, dünyanın en iyi forvet hattı
Son günlerde kendileri ayrılmak istedi bahanesi
Ocak’ta eksikleri tamamlayacağız goygoyu
Şampiyonluk için kenetlenme vakti gazlaması
İki senedir şampiyon takım avuntusu

ve kapanış.

Yüzleri kızarmadan görev yapmaya devam edecekler. Bu zihniyetin beş para etmez ciğerini biliyoruz.

Günaydın yağ bezesinin nasıl biri olduğuna dair hatırlatmamızı yapalım. Bu vesile ile kendi hastalığını 2. Plana itip Galatasaray'ın derdine koşan kanser ile mücadele ederken Galatasaray'ı bu vasıfsızlardan 10 kez iyi yöneten sayın Cengiz'i bir kez daha saygıyla yadediyorum. Mekanı cennet olsun.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Kimseyi almasınlar daha fazla batırmasınlar klübü diye düşünmeye başladım. Maaşları da ödeyemeyecek bu beceriksizler.

takım 352 oynamak için transfer yapmak istiyor ama eldekilerle de 352 dışında bir şey oynayamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt