Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.314
- 30.148
- 1.988
Cukumekaaalevent tüzemen: roma'ya giden özel uçağın sahibiyle dün konuştum. bana söylediği chelsea'den 20 yaşında bir orta saha oyucusuyla anlaşılmış dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cukumekaaalevent tüzemen: roma'ya giden özel uçağın sahibiyle dün konuştum. bana söylediği chelsea'den 20 yaşında bir orta saha oyucusuyla anlaşılmış dedi.
Vargas haberleri nerden çıktı renkdas hangi vargasLa bu vargas 10 numara ne alakahdjjyhdb
Abi vargas kim hangi vargas?
melisaAbi vargas kim hangi vargas?

hakan sağolsun emeklerimin karşılığını veriyor.
Bunu yapacağını biliyordummelisa
Uçak simitçi'nin değil mi ? Levo başladı yine kolpayalevent tüzemen: roma'ya giden özel uçağın sahibiyle dün konuştum. bana söylediği chelsea'den 20 yaşında bir orta saha oyucusuyla anlaşılmış dedi.
Topun ne olduğunu bilen herkese teklif yapıyoruzBiz hem Vargas hem de Sallai mi istiyoruz yoksa nefes alsın yeter mi diyoruz olayı tam anlayamadım.
Bi yerden başlamak lazım abi az dan az çoktan çok Cenk bir gitsin hele diğerleridede sıra gelecekcenk öyle ama şu anda tüm yükü ona yıkma uğraşında ibram ve dursun.