- 29 Ocak 2023
- 15.864
- 8.924
- 1.203
Arkasında 10 no olmadığı sürece napalim osmiheniAbi yarın osimhen izleyecegiz heyecan basti beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkasında 10 no olmadığı sürece napalim osmiheniAbi yarın osimhen izleyecegiz heyecan basti beni
Boyle copleri napacagiz ya gittigi takimlara bak bir saniye lutfen. Cop oglu cop bunlar hic alma o zaman napacan Onyekuru ve Ndiaye'yi ?Alper haksızmıyım .Tamam irtifa kaybı var ama etmi kemikmiler biliyoruz.Alacakları oyuncu yine Zaniolo çıkacak sonra ahh vahh peşinde olacağız.
Niye Ndombele&oliviera almış takımız biz.bence 1 gömlek üste oynarlar.Yav onyekuru ndiaye mi kaldi hocam abartmayın
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Rashicadan daha iyi bu adam rashicanın oynadığı ligi öttürür bulannn sallai için macar rachica diyorlar. doğru mu?
at barış'ı sola, çek sallai'yi sağa.
bak buna kanım ısındı. lütfen olsun bu.
Okan hocam kadroya bile almayabilirAbi yarın osimhen izleyecegiz heyecan basti beni
eyvahRashicadan daha iyi bu adam rashicanın oynadığı ligi öttürür bu
Daha iyisini bulamayınca gözler 45 lik plak dinler gibi nostalji arıyor.Boyle copleri napacagiz ya gittigi takimlara bak bir saniye lutfen. Cop oglu cop bunlar hic alma o zaman napacan Onyekuru ve Ndiaye'yi ?