Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş sallai almışmışız amma sallayi bizimkiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cenk ergün instagram hesabından açıkladı.

istifa etti.

official.

dursun: hayır sen istifa edemezsin biz kovuyoruz al şu 2 m euro tazminatı

Ben bu chukwuemakayi epey izedigimi dusunuyordum ama bakıyorum herif full sakatmis oynadığı da 20-30 dk ulan nasıl denk gelmişim de bu herifi izleyebilmisim bir de iyi topçu diye yorum yapiyorum
Cok da güvenmeyin bence buradaki futbolcu yorumlarina

işte sara biraz daha merkezleşir ortaya destek olur diye diyorum biraz da.

neyse izleyip görecez hocanın bizim kadar düşündüğünü dahi zannetmiyorum formasyonu dizilişi :asd:

Ben yine de 3-5-2'ci olurum sanırım bu ikisi alınsa bile... Jelert çok boşa çıkmış gibi oluyor gerçi ama ne yapayım yani... İkisinin de iyi kötü kanat bek oynama tecrübesi var + Vargas'ın 10 numaralığı var...

Ligde falan derbiler hariç 3-4-1-2; merkezde Torreira-Sara-Vargas bile olsa (Vargas da umduğumuz çalışkanlıkta çıkarsa) arkada 3 stoper olduğu için rahat idare eder. Avrupa'da bile o kadar kötü olmayabilir (az önce başka arkadaşa orta saha problemleri devam eder dedim ama bir nebze işte) ama Vargas yerine daha box to box bir orta saha alıp Sara'yı forvet arkasına atsaydık işte bizim seviyemiz için taş gibi ilk 11 olduk derdim... Ki aslında yedekler de 1-2 mevki hariç iyi olurdu...

Öyle veya böyle, hangi dizilişte oynarsak oynayalım, bu Okan bizi Sara'dan dirençli, tempolu, gerçek bir box to box çıkması için dua eder hale getirecek belli ki... Önce Oliveira'dan, sonra Demirbay'dan, şimdi de Sara'dan aynı işi bekleyeceğiz... Akıllanmıyorlar da anasını satayım....

Beyler hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu o yüzden bilgi veremedim cenki sepetledik çok sukur

a341fa11f080971323d8086d6a618a2d.jpg

Zalewski falan uğraşmazdı. Serie A’nın en iyi oyuncusunu 10 dk’da çekerdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

neden son güne kadar bekledin yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt