Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.166
- 20.336
- 2.973
Reis özel bir sebebin yok ise Emre Zeytinli'ye dön yahu. Prates avatarı o isim-soy isim kombinasyonuyla özdeşti benim için.İşi biliyorsun üstad
Saniyede fişledin tolga beyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis özel bir sebebin yok ise Emre Zeytinli'ye dön yahu. Prates avatarı o isim-soy isim kombinasyonuyla özdeşti benim için.İşi biliyorsun üstad
Ben bu işin sonunu biliyorum. Şehzade Mustafa tuzağa düştü ama ben düşmemİşi biliyorsun üstad
6 milyon yaziliyor.Sallai yedeğe düşmüş freiburgda satışına izin verebilirler, umarım tek haneyi grçmez çünkü sonraki satışı olmaz bu oyuncunun.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Alper Altun bu talebi karşılar mı ki üstadReis özel bir sebebin yok ise Emre Zeytinli'ye dön yahu. Prates avatarı o isim-soy isim kombinasyonuyla özdeşti benim için.
Ben degistirmedim ki olaya dahil olayim. Kim yaptiysa ona sorun
Neden satışı olmuyor dostum 32 yaşındadır?Sallai yedeğe düşmüş freiburgda satışına izin verebilirler, umarım tek haneyi grçmez çünkü sonraki satışı olmaz bu oyuncunun.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu etiketlersem saplar üstadBen degistirmedim ki olaya dahil olayim. Kim yaptiysa ona sorun![]()
Birileri orta yapsın ileri şişirsin Osimhen Icardi kafa vursun gol olsun sistemi devam.Ne oluyor şimdi yeniden mi 4-4-2 ye geçiyoruz