Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trippier'in menajeri İstanbul'da.Oyuncuyu isteyen kulüpler Fb - Beşiktaş ve Eyüpspor'du.Kime transfer olacak :D

Seneler evvel cimbommania vardi gsc’den önce

8 yasimda co-admin’lik yapiyordum o sitede

Kendimi 20 yasinda gibi tanitmistim adminlere
Sen 8 yaşındayken 20 yaşında olduğuna inanan sitenin admini büyük ihtimalle 6 yaşındadır ondan inanmıştır

Beyler kızmazsanız önerim olacak. Caner Erkin gelse vallahi bunlardan iyi orta açar en azından. Zamanında fenerle çok uğraşırdım caner orta belgaz gol diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferin son günü için şakasını yaptıydık ama hakikaten de bir önceki avatarıma döndük.

13643.jpg

Hatip gelsin turkiyeye, romaya tesekkur edip istifasini versin

Arkasina dözbek olaganustu kongre karari alsin. Almazsa butun maclarimizda istifaya davet edilmeli

Sallai alabilmek için son günü mü bekledik? 6milyonluk adam için yani. Bu mu?
Yangın söner mi?
Ayrıca Kerem Tete Zaha gönderip Sallai almak nedir?

Sallai gelirse ki istikrar olarak soru işareti ama taktik 4-2-3-1 e döner

Üçlü defans düzeninde sağ tarafta oynamışlığı var Sallai 'nin ama defans tarafı bayağı sıkıntı. Barış Alper ve Sallai bayağı defans tarafında sıkıntı yaşatabilir belki

Üçlü defans düzeninde sağ tarafta oynamışlığı var Sallai 'nin ama defans tarafı bayağı sıkıntı. Barış Alper ve Sallai bayağı defans tarafında sıkıntı yaşatabilir belki

İkisi de birbirine uyum sağlayabilecek profil de değiller. Keza ziyechten kat kat iyidir uyum olarak ondan eminim en azından ama okan 4-2-3-1 oynatır gibi geliyor

3 tane kanat gonderip yarim kanat oyuncu aldilar

Galatasaray, Freiburg'dan Roland Sallai transferini hızlıca bitirdi. (Tomasz Włodarczyk)

Tomasz Włodarczyk: "Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün istifasını sundu. Türkiye'de tabuta çakılan çivinin Zalewski görüşmeleri olduğu söyleniyor."

Kerem gitti, Sallai geldi. 15+ gol katkısı alacağın garanti adamı 12 milyona satıp, asıl mevkisi sağ kanat olan Sallai'ye karşı 6 milyon. Maaş farkı da vardır.

Neyse en azından kanat alabildik. Hayırlı olur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt