Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.055
- 76.116
- 4.218
Akşama muhtemelen haberi düşer 2 yabancı transfer yaparsak araya onu da sıkıştırırlar.Ben gelmesini istiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşama muhtemelen haberi düşer 2 yabancı transfer yaparsak araya onu da sıkıştırırlar.Ben gelmesini istiyorum
Cenk bile isteye mani oluyordu işi bozuyordu benceCenk Ergün gitti, Sallai geldi. Doğruysa maliyeti de daha uygun. Son gün bundan iyisini hayal etmezdim.
Osimhen icardi gelene kadar performans verirse icardi bekler klubude beklemek zorundada senelerce ayagina baktik yeter artik onemli olan takim basarisi miri kirin edecekse keyfi bilirIcardi veya Osimhen. Ikisinide yedek birakamazsin. Imkani yok
Icardi ve yedek? Iyi bir hikaye.Osimhen icardi gelene kadar performans verirse icardi bekler klubude beklemek zorundada senelerce ayagina baktik yeter artik onemli olan takim basarisi miri kirin edecekse keyfi bilir
benfica'ya simdiden daha fazlasi tekli edilmis devre arasi 20'ye satmayi dusunuyor adamlar2 sezonda 10+ gol ve asist performansı veren adamı 12 milyona sattılar gerçekten başarı hikayesi
Sil sil sil
Kontenjan doldu suanBeyler şu an sallai geldi diyelim kaç hakkımız kaldı? Tek mi?