- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Bir de mal gibi gittim transfer olur diye izinlerimi kullandım ağustos’ta 10 gün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-5-2 için uygun mu hiç izlemedim?İki kanatta da hemen hemen aynı verimde oynar. Tekniğinden çok fiziğiyle oynayan adam. Okan’ın adamdan de isteyeceği önemli olan.
Barışa + olur inşB
Sıkıntu yok barışın da asıl yeri sol tataf
Yav biraz mantikli dusun, senin elinde Osimhen ve Icardi varsa beraber oynayacaklar elbet zaten hoca bunu soylemedi mi? Simdi Real Madrid Mbappe'yi alinca Vinicius yedek mi oldu? Beraber oynamanin yolunu hoca dusunsun madem o onay verdi bu transfere yoksa tek santraforlu sistemde Osimhen niye alindi? Icardi'yi yedek birakacak kadar aptal bir teknik heyet yoktur dunya uzerinde. Senin en buyuk silahin/yildizin o sonucta.Iyi ozaman icardi osimhen oynucak diye takim basarisiz olsun bu daha iyi hikaye supermis
bu adam merkez ortasaha değil 10 numara hatta 9,5...Bir merkez orta saha gelecekse bende Yusuf yazıcıyi isterim .
kasimpasa ayarinda transfer zaha tete kerem neree sallai neree#FM24 Roland Sallai
20 yasinda olsa Bomba transfer olurdu. 27 yasinda bu profil hic iyi degil.
Ekli dosyayı görüntüle 262044
3-5-2'ye niye kilitlendiniz ki.Bu Sallai ne gereksiz bir transfer yav. 3-5-2'de nerde oynayacak?
Sağda da oynar solda daBu Sallai ne gereksiz bir transfer yav. 3-5-2'de nerde oynayacak?
Barış gibi düşün. Bizim stoperlerle defansif olarak yetersi kalır. Yav zaten bu 352 nerden çıktı onu da anlamadım. Elimizde buna uygun stoper derinliği yok ki nasıl oynayacaz biz 352? Polonyalı da gelse 4-4-2 oynayacaktık şimdi bunu Sallai’yle daha iyi oynarız. Barış’la kanat değişirler, gerekirse forvet oynar vs bence daha iyi seçim.3-5-2 için uygun mu hiç izlemedim?
Üstad bazilari nokta atisi diyorSallai ne kadar boş bir transfer ya para harcamak için harcanıyor