Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.420
- 47.963
- 4.933
düzelttim.Abi son 10 gün bomboş geçti inanilmaz ya
Boşa zaman kaybettik uykusuzkaldikkaldım
Bir sen transfer diye heyecanlandın yav

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düzelttim.Abi son 10 gün bomboş geçti inanilmaz ya
Boşa zaman kaybettik uykusuzkaldikkaldım

O öldü biz geçen cenazesine katıldık onunBir merkez orta saha gelecekse bende Yusuf yazıcıyi isterim .
Zurnaileri dikkate almayalımÜstad bazilari nokta atisi diyor
Barışa + olur inş
Bizden başka iş veren var sankiDünya çapında rezil oldu mal askhgdashdkjaskdl
Bir daha nah iş verirler.
![]()

Oral yapmaaaaaaaaZalewskiyi 5 yillik ne istiyorsa alalim kadro disi birakalim 5 yil takilsin kenarda
sallai almislar ucak bileti alinmis
Bu oyuncular Yunus Akgun'den daha mi kotu diyorsun? Baris ve Yunus haric baska kanat yok cunku.Medyada haberlerde dolasan isimlere bakinca > kimse gelmese daha iyi olur. Galatasarayin parasina yazik olucak. Sallai, Ruben Vargas, falan filan bunlardan hic biri eldeklilerden daha iyi degil.
Su yeni alinan 19 yasinda Cordek kardesimize sans verelim daha iyi.
sağlı sollu yardırıyoruz demek uçaklarlabu arada daha önceden kullandığımız bir uçak daha havada.. Viyana'ya inmek üzere..
ilgili midir bilmiyorum..
ADS-B Exchange - track aircraft live
Süre mi kaldıŞimdi gidilen her oyuncu olumlu olur işte bakım görün gün sonuna kadar bütün haberleri bu uçuruyordu medyaya sağa sola
2/lig cop bir takima kiralik gittiMedyada haberlerde dolasan isimlere bakinca > kimse gelmese daha iyi olur. Galatasarayin parasina yazik olucak. Sallai, Ruben Vargas, falan filan bunlardan hic biri eldeklilerden daha iyi degil.
Su yeni alinan 19 yasinda Cordek kardesimize sans verelim daha iyi.