- 1 Ağustos 2009
- 46.529
- 48.780
- 4.708
Onun da abvEbimbe reddetti yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun da abvEbimbe reddetti yav
Rashica yi beğenmiyorum ama Sallai begeniyorum.Rashicayi beğenmeyenlerin Sallai beğenmemiş olması beni bu transfere karşı umutlandırdı
E tamam oynatsin icardiyi gorduk oynadi young boys macinda beli donmuyor adaminYav biraz mantikli dusun, senin elinde Osimhen ve Icardi varsa beraber oynayacaklar elbet zaten hoca bunu soylemedi mi? Simdi Real Madrid Mbappe'yi alinca Vinicius yedek mi oldu? Beraber oynamanin yolunu hoca dusunsun madem o onay verdi bu transfere yoksa tek santraforlu sistemde Osimhen niye alindi? Icardi'yi yedek birakacak kadar aptal bir teknik heyet yoktur dunya uzerinde. Senin en buyuk silahin/yildizin o sonucta.
rashica futbolcu değil ama sallai beğenirim ben mesela.Rashicayi beğenmeyenlerin Sallai beğenmemiş olması beni bu transfere karşı umutlandırdı
Orası hiç belli olmaz. Menajer ile sportif direktör ile kariyeri arasında dağlar kadar fark var. Herşey para değil. Adam öyle yada böyle kazaniyor.Adam menajer milyonlar kazanıyor senin kapında çalışır mi?
Zaten sana oyuncu satarak mı milyonlar kazanıyor bunun için kulüpte olmasına gerek yok dışarıda olması yeterli.
İşte böyle böyle etkisi var o Transfermarkt sitesininŞu saatten sonra bellingham bile getirsen taraftar begenmeyecek o yüzden sallai’ya sallayanlara inanmamak lazim
Herifi gelmeden cöplestirmeyelim 15m degeri var TM’de
Kesinlikle takımın oyununu toparlayacak adam budur rashica olduğu dönemde ilk başlarda kötüydük ne zaman raşit kadroya girdi topladıkBence sallai nokta atisi
Orada bence cenkerle ilgili bişeyler yaşandıSallai ye kesinlikle lafım yok ancak çok buyuk hatalar yapılıyor 3 gundur İtalya da oyuncu ikna etmeye gidip son güne Sallai ye gitmek tuhaf.Transfer olmuyorsa niye zorladiniz rezil herifler.
p.l yaklaşmakta.Rabiot annesizi nereye gitti
Galatasaray'da Cenk Ergün'den boşalan koltuğa George Gardi'nin geçeceği konuşuluyor. (Marco Conterio)