Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim takintisi var. Freiburgdan değil Bayernden geliyor olsa taparlardi. İsmi bilindik olsa yine taparlardi. Ne olursa olsun isimli bitik topçu disina çıkılması beni mutlu ediyor. Çok büyük hatalar yaptık ama futbol bir takım oyunu takim oyuncuları şart bu takımda yıldız çok biraz no name çalışkan adam lazimdi
Yav senede 500 tane maç izlediğini iddia edip bu adamı tanımamak da acayip daha 2 ay önce oynanan avrupa şampiyonasında herif oynadı. Ondan önce hazırlık maçı yaptık orada oynadı. Az şanslı olsaydı 2-3 tane atıyordu herif bize.

Şu dakika alabileceğin en iyi seçenek bu. Kimse hikaye anlatmasın 2 ay önce de adımız geçtiğinde olsun demiştim herifte aradığımız çoğu şey var.

abi banane zaten hayvan gibi para kazanan adama niye daha çok vereceksin? kötü oynasa indirimi kabul edecek miydi maaşında?

satılması doğru karardı, yerine adam alınmaması yanlış bu kadar basit bu konu

ne yani ekstra 2-3 milyon euro daha isteseydi ona da mı ok demeliydik böyle bir dünya mı var
300 500 diyorum 2 3m mi dedim. adam katkı verip şampiyon yapıyorsa bi zahmet vericeksin istediklerini. alkternatif sağlayamıyorsan isteklerine boyun eğeceksin. profesyonel hayat yapacak bir şey yok. fb de bats a aynısını yaptı gitti 20m lik transfer gerçekleştirdi sonra. göreceğiz batsh katkısı alacaklar mı? sanmıyorum ama.

augsburg'a inmediği sürece beni ilgilendiren bir uçak değil

CENK ERGÜN GİTTİ, İKİ TANE TRANSFER GELDİ. GÜZEL BAŞLADIK GÜNE.

Karlsruhe'ye iniyor bence..

Baden-Baden'de çıplaklar hamamına girip öyle gelceklermiş..

3-5-2'ye niye kilitlendiniz ki.
takım 3lü defansa adapte olana kadar 4-4-2/4-2-3-1 üzerinden devam eder.

jelert-nelsson-sanchez-jakobs burası zaten tam

torreira-sara

sallai -mertens- barış
-----osimhen

icardi iyileşene kadar bu olur zaten. Adam 1 ay olmayacağına göre gidip 3-5-2'yi sırf oynamak için osimhen-bats iklisiyle mi oynayalım.

İcardi iyileşene kadar mertens çıkar bats girer. Yeri gelir forvet barış ve bats ile üçlenir.

Defansı gereksiz yere ileri çıkarmadığın sürece de 3lü defansa da ihtiyacın yok zaten.
Torreira-sara baskılı takımlara karşı yeterli olurmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt