Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Demir’i kaybetmek istemiyoruz falan bahane biz orta saha almayı beceremedik deyin siz şuna

Zalewski duran toplarda hep topun başına geçiyordu sahada olduğunda, ortaları da iyiydi, fizik de iyiydi. Ben ismini duyunca cidden heyecanlanmıştım ama arka planda neler oldu çok merak ediyorum.

trasnferdeki ekstra komisyon istifa ettiğine gör ebelki olur zalewski şimdi.

Ekli dosyayı görüntüle 262067

Sallai’nin istatistikleri. Skorer bir oyuncu degil. Freiburg’da duzenli olarak ilk 11’de oynamamis. Bundesliga’da 138 mac 20 gol 19 assist. Hizli bir oyuncu da degil.

Profil olarak Vargas daha cok ihtiyacimiz olan oyuncuydu.
Vargas'ı ben pek bilmiyom sen dersen güvenirim reis.Sallai'yi Freiburg gönderecek 1 kulüp arıyodu şu anda belki bonservissiz belki de 2 milyon euro teklif edilse kabul edeceklerdi.6-7 milyon euro bonservis verilecek.2-3 milyon euro arası da maaş alacak diyolar.Göndermek için takım da zor buluruz.Maaşının belki de hepsini biz ödeyip kiralarız :D 1 de sol kanat ihtiyacımız varken sağ kanat aldık biz reis yav :D

Yav her duyduğunuza, okudugunuza niye inanıyorsunuz

Ekli dosyayı görüntüle 262067

Sallai’nin istatistikleri. Skorer bir oyuncu degil. Freiburg’da duzenli olarak ilk 11’de oynamamis. Bundesliga’da 138 mac 20 gol 19 assist. Hizli bir oyuncu da degil.

Profil olarak Vargas daha cok ihtiyacimiz olan oyuncuydu.
Bu transfer dönemi ismi bizimle çıkan iki oyuncuyu çok istedim

Biri Ebimbe, diğeri de Vargas

İkisi de gelse fena bir takım olurduk

Yapamadı ama beceriksizler

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferin son gününü bekledin fırsat transfer mi oldu yoksa fırsat kazığı mı?

Yerli veya yabancı yedek denk gelirse iyi olur 3-4 milyonu geçmeyecek şekilde yusuf özdemir yasin özcan Aral şimşir olabilir. Fazlasını vermek israf olur. İyi potansiyeli gurbetçi varsa denenebilir. Transfer obezlerini tatmin edecek yatırımlık yedek fırtınayı d indirebilir. İyi de olur eksik mevkiye olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt