Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim gitmeli arkadaşlar boşverin bu seneyi. Öyle yada böyle talım bişeyler yapar yeterki okan etmesin içine. Yönetimin için bişeyle dolu ismini söylemek istemiyorum. Bunlar daha kötü şeyler yaşatacak. Bir an önce bunları bir daha dönmemek üzere def etmeliyiz. Bunlar transfer de yapmasın çöpe atıyolar kulübün paralarını

Sallai güzel yanı Nicola ya göre gole daha yatkın bir oyuncu

Şu ikisinin topla çıkışları birbirine yakın yav. Sallai ne zaman izlesem topla çıkıp rakibi çalımlıyordu.
O kadar da gömmemek lazım.
O.Buruk az akıllı olursa kontra üzerine kurgu yapar bu herifler de daha çok alan bulur.
Galatasaray hicbir zaman kontra oyunu oynamamistir, oynamaz da. Anlik olarak olabilir ancak ana oyun plani olarak olmaz.

Ortasahaya transfer yapmadan transfer dönemini kapattık emeği geçenleri Allah'a havale ediyorum

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlattigim farkli yav, adamlar kapandi mi bizim takim sag sola pas yapmaktan ve rastgele ileri sisirmekten baska birsey bilmiyor. Tabi 1 oyuncu cok ozel yetenek degilse cok fark etmez elbet ama bizim kanattan veya gobekten adam eksilterek gidecek oyuncuya ihtiyacimiz var. Bu farkli birsey. Sadece pasla olmuyor. Guardiola bile kanatlara adam eksilten oyuncular aliyor eskiden bunlara sadece pas yaptirirdi. Dar alanda is yapan oyuncu cok onemli.
İşte o tarz bir oyuncu en son bruma vardı sanırım dar alanda adam eksiltebilen bizde

Sallai ve Yusuf y. gelse kafi,başka topçu alıp zarara girmeye lüzum yok.

Dedim size zalewski biz ocakta beleşe gidip üstüne imza parasi alırız diyip rest çekmiş romaya. O yüzden kadro dışı kalmış.

Bu orta saha ile daha çok eziliriz biz derbilerde avrupa da. Bravo okan ve iş bilmez yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt