Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scouting ekibinin önerip de alınabilen bir oyuncu görmedik.

Emre Utkucan: Hocam bir genç var, kimsenin haberi duymadan bunu halledelim.

Okan Burul: Kim?

EU: Lenny Yoro. Müthiş bir stoper olacak

OB: Harika, listenin ilk sırasına yazıyoruz.

Transferler gerçekleşmez…

Galasevgisi: Galatasaraydaki scouting ekibi transfer yapmaz bunu aklınızdan çıkarmayın.. Kurunun yanında yaşı da yakmayın.. Değerlere sahip çıkın.
scouting ekibine sallamak bence de malca olur boey'i kim onerdi mesela?

Yabancı sınırının olduğu taraftar baskısı yüzünden sürekli isim transferi yapılan yerde scout ekibine boşuna saydırılıyor. Yeterli yetersizi bir tarafa scout ekibinin transferde müdahil olduğunu zannetmiyorum.

Samiyen haber yasaklı kaynak mı?

Ortasha transferi ertelendi başlığım neden kaldırıldı?

Mesela sağ bek yedeği yok, Ali turap kalıp, Anadolu maçlarının bazılarında oynasa kötü mü olurdu ? Gördük ki Metehan oynadı ve kötü de oynamadı.
Okan Buruk forma sansi pek vermem demis, oyuncular o yuzden gidiyor.

Sara yanlış profildi 18 milyon harcayip takıma hala orta saha alınmamış gibi davranıyor taraftar haklı olarak..
Ben bunların hiçbirini bahane olarak kabul etmiyorum bu takımı adam gibi idare eden bir hoca sampiyon yapar..
Yanlış profil bile olsa o adam championshipte oynadigi topu oynasa yeter de artar bizr

Hem nitelik hemde nicelik olarak eksik mücadele edeceğiz artık bu durumda en güzel sonuç yönetim ve hocanın istifası olacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scouting ekibinin önerip de alınabilen bir oyuncu görmedik.

Emre Utkucan: Hocam bir genç var, kimsenin haberi duymadan bunu halledelim.

Okan Burul: Kim?

EU: Lenny Yoro. Müthiş bir stoper olacak

OB: Harika, listenin ilk sırasına yazıyoruz.

Transferler gerçekleşmez…

Galasevgisi: Galatasaraydaki scouting ekibi transfer yapmaz bunu aklınızdan çıkarmayın.. Kurunun yanında yaşı da yakmayın.. Değerlere sahip çıkın.

Scout ekibi lağvedilsin.

scouting ekibine sallamak bence de malca olur boey'i kim onerdi mesela?
Sallamak malca olur da Jellert gibi tonlarca alınıp kötü çıkınca arkadaşlarının yaptığı SCOUT ekibinin olumsuz raporuna rağmen alındılara inanmak daha büyük mallık

Her seferinde aynı senaryo. Her seferinde Scout ekibi raporlarına bu tayfa ulaşıyor ne hikmetse

Sallai iyi adam. Kim ne derse desin Rashica yokluğunu aradık o tarz mücadeleci birine hep ihtiyaç var. Derbilerde ve önemi yüksek maçlarda ortaya çıktı. Sallai bunu daha iyi yapan profil ama kanat bek ararken kendisini aldık sistemsiz plansız transfer yapan yönetim ve okan düşünsün gerisini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt