Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel olarak mevcut kadro gereğinden fazla zayıf görülüyor geçen sezon son bölümde şampiyon olduğumuz kadro yaklaşık olarak bu şekildeydi ;

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Demirbay
Barış Mertens Kerem
Icardi

Geçen sezon pek kabul edilmese de bence bu sezondan daha sıkıntılı bir kadro planlaması vardı. Ndombele, Tete, Aurier, Vinicius ve belli dönemler hariç Zaha ve Ziyech'ten katkı alınamadı denilebilir. Bence bu sezonki dönemde biraz daha iyisi olabilirdi ama genel olarak biraz abartılı eleştiriler mevcut. Osimhen, Batshuayi, Sara, Sallai, Jelert, Jakobs kağıt üzerinde kötü transfer yok sahada görmek lazım.
Bize 3 transfer lazim iken, bunlar napti? Tamam 3 transfer yapti iyi kötu tartisilir, busefer kanatlari bosaltti

Bu sezon yarisa jekede katildi

Onuda gec, jeke ve y.boys facialari olmasa böyle yangin olmazdi. Bu yangini aslinda okan baslatti sezona rezalet girerek

Toparlar mi burdan sonra? Bunu febe ve paok maclarinda görecegiz. En kötu febe maglubiyet paok galibiyet alirsa bir sure daha devam eder bence. Ama hem febe hem paok maglubiyet olursa kovulur buyuk ihtimal

Bir orta yolu bulamadık, geçen sezon star çoktu koşacak asker adam sayısı 1 ya da 2 idi. Bu sezon kaliteli ayaklar kalmadı yada yaşlandı askerleri doldurduk.
Bu arada Sallai çok izlemedim ama normalde ana planın dışında bekleyecek bir isim olsa daha sağlıklı olurdu, geçen sezon ki Tete pozisyonunda. Yani direk 11 için yeterli mi bilemedim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlar parayı nerden buldu?

Ee şimdi Jakobs yarın kadroda yok mu? Delirmelik iş. Jelert sol Kaan sağ mı göreceğiz yine.

Acilen gaza gelmeli şu adam...

8 Numara'da 1 güvenim yok kendisine.Savunma anlamında ne orta sahada durabiliyo ne de kanatlardaki alanları kapatacak pressi yapamıyo.8 Numara Konusu'nda Dayı'ya daha çok güveniyom ben reis yav :D Gabriel Sara da Mertensle beraber 10 Numara'da takılmalılar bence reis yav :D

4 saate 2 oyuncu iner aslina bakarsan. Ama yeteneksiz olursan zor ekbet

Mesela tam da o

Nasıl bulacak

Jakobs jelert barış sallai sürekli pozisyon hazırlayan adamlar değiller,toreira hiç değil,sara tek yetmez ki o bile henüz tam alışamadı takıma
Vallah 22-23 (icardi'nin ilk sezonu) gayet iyi top oynadık sezonun büyük bölümünde hatırlarsan.

Yine sol bekimiz yoktu, sağ bekimiz Boey de o fiziksel kalitesine rağmen hücum besleyiciliği bayağı vasattı.

O sene de buna benzer bir kadro vardı da Kerem-İcardi uyumu vardı tabi.

Belki burada da bi Sara-icardi ya da türevi bir uyum yakalarız ya.

Bir de santrafor rotasyonunda cidden bu kadar kaliteli bir üçlü tarihte zor denk gelir. Osimhen falan oynamayı kafaya koyduysa biz her maç bir şekilde gol atarız yaw.

Bats icardi çift fw oynayamaz diye 7/24 yazmıyomuydunuz siz burada

Nasıl herkes bi anda osi icardi çift fw yazar oldu

Osi de icardi de ilerde olduğu gibi bekliyo tor + sara +osimhen + icardi yi sallaiyle barış kurtaramaz haberiniz olsun

8 Numara'da 1 güvenim yok kendisine.Savunma anlamında ne orta sahada durabiliyo ne de kanatlardaki alanları kapatacak pressi yapamıyo.8 Numara Konusu'nda Dayı'ya daha çok güveniyom ben reis yav :D Gabriel Sara da Mertensle beraber 10 Numara'da takılmalılar bence reis yav :D
%100 katılıorum ve beklentim o zaten açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt