Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acilen gaza gelmeli * şu adam...

sevgili can, vidyoyu iyi hatirlattin .

bizle ilk haberi ciktiginda nacizane ozellikle vurguladigim kisim,
( dogru sistem, dogru saha ici yayilim beraberin de )
<-> hoca *kendisini efektif ve verimli yerinde oynatirsa ne ala. . .
diger turlu yazik olacak kumas .

suana kadar hoca nin tutumu hayal kirikligi - malesef .

saygi ve selamlar .

8 Numara'da 1 güvenim yok kendisine.Savunma anlamında ne orta sahada durabiliyo ne de kanatlardaki alanları kapatacak pressi yapamıyo.8 Numara Konusu'nda Dayı'ya daha çok güveniyom ben reis yav :D Gabriel Sara da Mertensle beraber 10 Numara'da takılmalılar bence reis yav :D
Muradım önerin 12 kişi oynamak yani doğru mu anladım 👀😍

Pantolonu sıyırdım bekliyorum. 1 saate kadar orta saha haberi düşmezse Point Hotelin girişine sıçıcam.
1726245397931.webp

Her maç statta yönetim istifa diyen bağırmayan taraftar da omurgasızdır bundan sonra.

Bu seneyi çöpe attık bari sonraki seneler gitmesin.
sırf istifa değil - ona alışıyorlar .

istifadan sonra "Erden Erden Timuuuur" diye ses yükselmeli - istifadan çok daha efektif olur

allahtan osimhen muthis presci bir forvet. jelert ile jacobs’in hem on alanda, hem merkeze dogru yapacaklari baskinin siddeti kaderimizi tayin eder 442de.

Okan’in guvendigi daglara kar yandi. Dursun’u koruyan, kollayan ondan beter olsun.

Vallah 22-23 (icardi'nin ilk sezonu) gayet iyi top oynadık sezonun büyük bölümünde hatırlarsan.

Yine sol bekimiz yoktu, sağ bekimiz Boey de o fiziksel kalitesine rağmen hücum besleyiciliği bayağı vasattı.

O sene de buna benzer bir kadro vardı da Kerem-İcardi uyumu vardı tabi.

Belki burada da bi Sara-icardi ya da türevi bir uyum yakalarız ya.

Bir de cidden bu kadar kaliteli bir üçlü tarihte zor denk gelir. Osimhen falan oynamayı kafaya koyduysa biz her maç bir şekilde gol atarız yaw.
Boeyin sadece son hareketi yoktu,gel git,çizgiyi kullanma,dribling diğer her şeyi gayet iyiydi

Abdül kağnı değildi,icardi hareket edebiliyodu,sergio da milletin bokladığı kadar kötü değildi o sene

Rashica servis yapabiliyodu,mertens bu işin tillahı ztn,kerem de sürekli icardiye şişiriyodu,sergio diyagonal pas,şut mut,ara pası falan atabiliyodu

Sallai rashicadan daha iyi oyuncu ama aynı modelin iyisi değil biraz bruma ve garry olarak düşün bruma kendi oynayan adamdı garry oynatan adamdı,sallai oynatır ama rashica kadar değil,e mertens yok osi icardi diyosunuz,barışın da forvete servis kalitesi düşük bi tıkanıklık olabilir oyun akmazsa

2-3 maça anlarız bakalım belki de tam tersi olur ama kağıt üstü düz duruyo takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt