Ömer ÇINAR
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2015
- 2.333
- 795
- 873
Galatasaray taraftarları olan 100 kişiden 99u bu seneden hiç ümitli değil diyebilirim ama ispatlayamam 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim meselaBöyle beklenti dışı sessiz sakin gelen futbolcular genelde damga vuruyor umarım Sallai'de onlardan biri olur.
Jelert ile sallai 2. Dünya savaşından çıkmış gibi duruyor harbiden
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uyruk: HunAtillanın torunu yedi göbekden türkoğlutürk sallaiyide alman nazisi yaptınız
Üstad açıkçası iş topçuda bitiyor. Bazi topcularin karakterli olduğunu düşünüyorum. Portekiz çingeneleri gibi değil herkes. Linderoth maaşımdan kesin dediginde kesmemislerdi mesela. Her topçu aynı değil4 sene Kontrat var. 2 sene oynar. Sonra o maaso verecek kimse olmaz, Sergio gibi fesih edilir. 1.5m bile edip etmeyecegi kesin olmayan adama 2.5 verdik. Diyecegim tek sey, artik def olup gidin...
Böyle ilgi görmeyen veya sessiz sedasız gelen topçular her zaman iş yapmıştır bence taraftarın sevgilisi olacakAdamda tam süper lig topçusu tipi var.
Çok iş yapacak gibi hissediyorum.
nelsson ve jelert ile beraber "tarkan viking kanı" izlerlerse işimiz yaş:/Atillanın torunu yedi göbekden türkoğlutürk sallaiyide alman nazisi yaptınız
Zaten devamlı uzun top oynuyoruz . ,,İyi yönünden bakarsak Sallai-Barış Alper iki kanat bekimiz de fizikli adamlar sıkışırsak uzun top deneyebiliriz
O bıyıktan mı öyle oluyorlar yoksa öyle oldukları için mi o bıyık çıkıyor orasından bi emin olamadım.Ben insan içine çıkamazdım tam bir utanmaz bu Hatipoğlu.