Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer döneminin en iyi yanı milli takimlarinda oynayan 21-27 yaş oyuncular almamız oldu.

Raşid için nasıl takım oyuncusu diyorsak işte onun 1 tık iyisini aldık ne diye gömüyor herkes çok ilginç ki Raşid yerine bu adamı istemiştik önce

maaş işinin hakikaten suyu çıktı 3 senedir

şampiyon olamadığımız anda patlar

Beyler bir rafa silva alamadığımız için geldiğimiz duruma ve harcanan paralara bir bakın bu yangın SÖNMEMELİ sırada ibo eğer kem küm çekerse okan ve dursun özbek olmalı… haa adnan polat yedek başkanlığı aklından bile geçirme liseliler uyandı…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatura Cenk'e kesildi artik simdilik o ozgur kaldi :D
Sabah da GSYİAD hegamonyası sallantıda diye Metin Öztürk taraftara sallıyordu.

Tek dertleri Galatasaray adıyla reklamlarını yapmak, itibarımızı yerle bir ettiler.

sallai için "mental olarak üst seviyede, hız ve driplingi var" yazdı şimdi orhan uluca. sallai-barış kanatları yapacağız devre arasına kadar 15-20 maç. oyuncuyu hiç mi hiç bilmiyorum ama hissiyat olarak bayağı ısındım yaw. :d
İyi performans gösterirse BAY'ın ani bir satışında yerini sorunsuz doldurma imkanı sağlar

Rashica dan 1 yaş genç jk 5,25 e almis bizde 6 ya aldık maaş olarak rashica kaç alıyor acaba

biz nıye almadık
200w (4).gif

Okan acaba 3-5-2 nasıl oynatılır biliyor mu? Xabiyi izlemiş mi ki hiç zannetmiyorum… Bence Okan 3-5-2 yi antreman gibi zannediyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt