Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansif anlamda herkes daha basan orta saha istiyordu ama sara net lazim bize. Geriden çok iyi oyun kuruyor, uzun topları, oyun görüşü üst seviye. Öyle bir profil de lazimdi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi profil Ndiaye uzaklara gitmeye gerek yok. Eli ayağı düzgün bir Ndiaye lazımdı. Ben 3 lü orta saha oynıcam diyorsan veya 3 5 2 Sara yı da çekersin. Yani Sara o zamanın işi değildi ondan sonraki işti. Sara bize lazım da neye göre lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi sonraki nöbet muhtemelen TD nöbeti olacak.
Belki Allah yüzümüze güler de seçim nöbeti olur.
Ocak dönemi de bunlara kalırsa bi 50 kağıt daha harcarlar bakarız ki takım yine evlere şenlik

daha sezon bitmedi derken? zaten yaz transfer dönemleri olarak kıyaslıyoruz. 20 dk sonra bitiyor :)

zaten aldıklarını pahalıya, sattıklarını ucuza sattın diyoruz :) elde bir tane asset kalmadı neredeyse ve alınan oyuncuları ciddi yüksek maliyetlere aldık onu diyoruz.
Oyuncular oynasin, görelim. Oynamadan bu para etmez demem. 2 maç oynamadılar.

Abi profil Ndiaye uzaklara gitmeye gerek yok. Eli ayağı düzgün bir Ndiaye lazımdı. Ben 3 lü orta saha oynıcam diyorsan Sara yı da çekersin. Yani Sara o zamanın işi değildi ondan sonraki işti. Sara bize lazım da neye göre lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan buruka bütçe verildi, öyle bir profil istemiyorum dedi. Basın toplantısı da var. 12 kişi mi oynayayacaz dedi. Ben de isterdim ndiaye tarzı adam ama hoca istemedi maalesef

forumu gezerken şöyle bir konu buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt