Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
da7653ea-f9b4-418a-9444-53fd5e802890.webp

Evet dostlar acısıyla tatlısıyla bir transfer döneminin daha sonuna geldik. Bu transfer dönemi öz eleştiri yapacak olursam açıkçası osimhen gününden sonra toparlamam 3-4 gün sürdü. Bu işler hafiften bizden geçmiş gibi uykusuzluk direk bünyeyi bozuyor.

Artık takımı destekleme zamanı. Gitmesi gerekenler belli. Buradaki temel amacımız kulübümüz. İyi bir Galatasarayli ne şartta olursa olsun takımını destekler ve hedefe ulaşmasını ister diye düşünüyorum.

Hoca kötüdür yönetim kötüdür vs her şeyi elestirelim evet ama takıma sahip çıkalım derim. Yolun sonunda güleriz ağlarız belli olmaz hiç bişey ne sezonlar yaşadık beraber.

Son olarak 3 aylik süre içinde kalbini kırdığım, yanlış anlaşıldığım kim varsa hakkını helal etsin. Benden yana problem yok. Son zamanlarda olmasi sebebiyle ismini hatirlamam dolayisiyla @Ali Bektaş geçen günkü olaydan dolayı kırgınlık varsa kusura bakma renktaş. Adını hatırlayamadığım kırdığım kim varsa kusura bakmasin malum dönemde herkes cinnet geçiriyor.

Sağlıcakla ve Galatasarayla kalın.

Not: son çıkan ışığı söndürsün 👍

Sara ve sallai gomenler e katılmıyorum fiyatlardan bağımsız
Şahsen benim lafım transfer politikasına. Sallai iyi transfer bence. Sara da iyi oyuncu ama bize lazım olan oyuncu değil. Yani en azından şuan lazım olan adam değil ben onu söylüyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi sonraki nöbet torreira ve musleranın gittigi nöbet olur inş

hadi allaha emanet!!

Ya adam bitmiş aslında. Ama bizden bir arkadaş iki tarafla da okeyleştikten sonra fiyat kırmaya falan çalışmış sonra iş buralara gelmiş abi. Sonra adamların da haklı olarak farklı talepleri olmuş. Yoksa bitmiş söylenenlere göre.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe, Emre Mor’un İkas Eyüpspor’a kiralandığını TFF’ye bildirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt