Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.430
- 95.427
- 4.978
bugün 3-5 bira alayım bari. Maç + Donnaruma filan derken iyi gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin alt yapıdanda ismi değişik, wonderkid tabirinde birini de almisizGalatasaray, Başakşehir forması giyen 2009 doğumlu Baki Sezay Ahmed'i kadrosuna kattı.
Baris gidince hayin kontenjanı bos kalmasin diye mi aldikFenerin alt yapıdanda ismi değişik, wonderkid tabirinde birini de almisiz
Farkettim de farklı gösterdiği için o yüzden sordum.aynı gün 3 maç biraz yorucu olabilir
Mo yu kovma kerem islerini arka arkaya yapma olayi tesaduf degil kisa suredekoçun bişey yaptığı da yok ki bunlar kendi kendilerine format atıyor sürekli
Ben oyle bimiyorum yeni formatta eskisi gibi CL galibiyeti ile AvL galibiyeti ayni oranda kulup puani vermiyorAa ordaki mac galibiyet katsayıları düşürüldü mu hocam?
Uf muthisUstad ben vuvuzela çalmasını biliyorum olur mu?
Belkide Galatasaraylidir.Baris gidince hayin kontenjanı bos kalmasin diye mi aldik
İstediğimiz oyuncuyu yollayabiliyorsak Jelert , kutucu , yusuf ve Berkan’ı yollayalımAfrika kupası kaçında bitiyor ve
Vallah Ben de gitmek istiyorum Emre de baya zor o iş
yakismaz zaten bizeBen Kerem mevzusunda son günü bekletip engelleyeceğimizi düşünmüyorum.
Bunla gaza geliyorsa koyayım öyle beyneMo yu kovma kerem islerini arka arkaya yapma olayi tesaduf degil kisa surede