Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alın size ne dedim Uğurcan'a fena bayılacağız üstüne Zaniolo filan kitleyin de bari ucuza gelsin.

İhtiyacımız olan adam olmasa da alınmasına hayır diyemeyiz bu yönetimle. Çünkü Jelert, Cuesta gibi birini başımıza bela edebilirler

IMG_6436.webp

Fenerbahçe Ederson için devrede diyorlar.

Bissouma için de aynı şekilde.

Hersene aynı terane.

Bizde Kerem konusunda zorluk çıkarmayalım. Arka planda bizimkiler konuşmuş olabilir Ederson ve Bissouma mevzusunda uzak durun diye.

Kerem'e izin verirsek Ederson ve Bissoume Fener'e gitmeyecek diye düşünüyorum.

Hala nasıl bu kadar saf kalabiliyorsun pes.

Simtici ile biyikli show yaoacaklar diye baska kimseye bakmiyor muyuz yaw? Gardi efendi hadi artik bul birilerini. Zaten gelmek isteyen adamlari aldik sen de havani attin. Hadi guzel kaedesim.

Hakan’a hayır diyecek noktada değiliz hatta İlkay da gelmeli.

3 ayda kaleci alamayan heriflerden 3 günde 3-4 transfer beklemek de bizim mallığımız tabii
Hakanın gelmesi çöküşün başlangıcı olur. İhtiyacımız olan Hakan değil, Bissouma ve bu profildekilerdir.

şu ortasahayı boşaltma mevzusu gecen sene çok patladı

bu sene yine patlayacak

bu sefer icardi efendiyi memnun etmek icin ortasaha cıkarmaya başladık

madem böyle bişey yapacaksın 3lüye dön ortasahayı boşaltma

avrupada 2-0 öne gecsek son 30 dk icardi girse 3-2 yeniliriz tüm emekler heba olur
Basın toplantısında delikanlı bi gazeteci sorsun hocam 2-0 önde olan takım neden çift forvete döner gole mi ihtiyacın var diye cevap verebilecek mi bakalım. Dünyada hiç bir hoca bunu yapmaz.

Geçen sene Lemina bu sene Hakan. Ortasahalar zorla aldırtıyor kendini. Umarım Hakan’ı almayı becerebiirsiniz

Allah kahretsin sizi yönetim gibi...
Uğurcan'a 20-30 bayılın kazma yöneticiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt