Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğurcan’ın kalecilik konusunda günay’a kıyasla ne ekstrası var arkadaş, tek fark yaş aralarında başka bi numara yok. ikisi de aynı golleri yiyecek zaten.

bari gidin u23 falan bi yerden bi şey bulun yav. kaç ay oldu allah kahretsin yapacağınız işi. musleranın gideceği tee ne zamandan belliydi

hocayı da anlamıyorum, ederson’da ederson. napıcan abi ederson’u alınca, bu rezil futbolu hangi gollerle, defanstan çıkarken yapılan kaç farklı pas hatasıyla süsleyeceksin

okan hocanın gergınlıgının sebebi neydi sizce bu akşam ? çok gergin ve moralsizdi toplantıda
Ederson istiyor 2 milyon için almıyoruz fb alıyor. Barış net şekilde gitmek istiyor artık hayır gelmeyecek. Bissouma istiyordu onu da almadılar sağlık raporu falan bahane ediyorlar hatta fb alacak diyorlar.

Fener'e kıyak geçiliyo
Kaleci ortada yok
Barış gidiyo

ne gün be.

barış gidecek ve böyle davranarak 2 eylül sonrası gidecek

şampiyonlar ligine sol kanatsız gireceğiz bakın görün

adam 2 haftadır tek bir geri adım atmadı

kalır oynar senaryosu olmayacak

kalacak ve asla eski baris olmayacak ve hatta tribünle krizi yaşayacak maç içerisinde

rulet oynuyoruz şampiyonlar ligi ile

Uğurcan bu saatten sonra gelmesinde gömüldüğü kadar yok ya Lammens'in tek sezonu var 25 istiyorlar.

Ortasaha istememekteki ısrarı da çözebilmiş değilim hocadaki. Berkan ve Kaan ulan yedeklerin, fıkra gibi. İşin garibi, geçen sene ikisini de ortasaha hariç her yerde oynattın..

İnanılmaz derecede keyfim kaçık.

Avrupayı yine ikinci plana attığımız bir sene olacak gibi

Okan hoca yine tutkal görevi görmeye çalışıyor

Muhtemelen Barış'ı takımda tutmaya çalışıyor, belki tüm planları bozuldu buna çok sinirlidir
Kaleci transferinin hala bitmemesine sinirlidir
Kerem'in gidişine öfkelidir
Konsantrasyonu dağılmış gördüm hocayı, oynanan oyuna öfkelidir

Ama tüm bunları gizlemeye çalışıp bir şekilde pozitif kalmaya ve yine herkesi bir arada tutmaya çalışıyor

uğurcan’ın kalecilik konusunda günay’a kıyasla ne ekstrası var arkadaş, tek fark yaş aralarında başka bi numara yok. ikisi de aynı golleri yiyecek zaten.

bari gidin u23 falan bi yerden bi şey bulun yav. kaç ay oldu allah kahretsin yapacağınız işi. musleranın gideceği tee ne zamandan belliydi

hocayı da anlamıyorum, ederson’da ederson. napıcan abi ederson’u alınca, bu rezil futbolu hangi gollerle, defanstan çıkarken yapılan kaç farklı pas hatasıyla süsleyeceksin
Çok bir artısı yok, biraz daha genç işte. Gidip 30-40m yatırım yapmak büyük aptallık olur. Osimhen sonrası piyasa algımız iyice şaştı. Önüne gelen 30m 40m.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt