Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson’u forumda anket yapsak beğenen %25 çıkar.

Ama 2 ay hoca istiyor haberi çıkıp, hoca kanalda istiyorum dedikten sonra, abilik yaptık diyerek Fb 1 gün sonra 24 saatte alırsa.

Abilik için Şampiyonluk da mı hediye ediyorsunuz derler.

Bir partiye mensup birileri ricacı aracı oldu diye Galatasaray olası başarısından ve duruşundan taviz veriyorsa o yönetim düşmüştür yok hükmündedir.

Bunun siyaseti, önemli kişisi yok kardeşim.

Barış için hazırlanan kontratı göreceğiz. Bakalım fbye rahat gitmesi için tüm koşullar sağlanacak mı. Gerekirse bunun içinde yönetim efor sarf edip basın açıklaması yapar. Bazıları bunu da yer, yutar, sindirir, normalleştirir.

Cuesta gitti Jelert gitti Zaniolo gidiyor

Ee?
E Eee GIF by mushroommovie

nakit para gelmeyecekse abuk sabuk kiralamayalım zanioloyu gidecekse 8-9-10 ne ise ödesinler alsınlar.. en son kontratı dolacak bedava gidecek. tarihe geçeceğiz..

50 milyona Lookman satıyorlar barışı göndereceksen lookman parası çıkardı ama son anı beklediğin için kaçırdın Bayern aldı

Böyle yönetim olmaz olsun

Ben gelecek tüm transferleri kiralık istiyorum artık. Kaç tane olur bilmiyorum ama orijinal liste dışı kim varsa kiralık gelsin.

Bende anlamıyorum. 5 yıllık çıkmayan kazık sokmadan transfer yapılamıyor mu ? 1 yıllık kirala bul işte. Elde 30 milyonla gezip kazık yeme yarışına girmiş yönetim.

Ocakta da Osi verdiğiniz sözü tutmadınız bana müsaade derse görürüm bunları. Mayıstaki seçime nasıl tutunacaklar acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt